Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » KONTINGENTSATSER FOR SÆSON 2013-2014

KONTINGENTSATSER FOR SÆSON 2013-2014

emailnotifikationer
 
 

Da de fleste klubber i nær fremtid afholder deres årlige generalforsamling, vil det være rart med en opdateret oversigt, således at medlemmernes totale kontingent kan fastsættes.
Det fremtidige mål må være, at dette kan meddeles senest med udgangen af marts måned.
Svar

Svar

 
 
 

Det er meget forståeligt, at klubberne gerne vil kende DBf-kontingentet for den kommende sæson på det tidspunkt, hvor klubben skal vedtage klubkontingentet.
 

Dbf-kontingentet vedtages af repræsentantskabet. Repræsentantskabet mødes i juni måned. Begge dele er vedtægtsbestemt og derfor ikke noget, man sådan lige ændrer. Forslag til vedtægtsændringer skulle have været indsendt senest den 10. april for at komme på repræsentantskabets dagsorden.


Nogle klubber har valgt at flytte generalforsamlingen til begyndelsen af sæsonen. Andre klubber imødegår den budgetmæssige usikkerhed ved alene at vedtage klubbens egen del af kontingentet eksklusiv det DBf-kontingent, der besluttes af repæsentantskabet.


De fleste af de resterende klubber budgetterer med, at hovedbestyrelsens indstilling til repræsentantskabet om kontingentets størrelse bliver fulgt. Det sker oftest, men ikke altid.


Hovedbestyrelsen indstiller uændret kontingent for sæsonen 2013-14. Hvis repræsentantskabet følger indstillingen, bliver kontingentet derfor det samme som for indeværende sæson. De aktuelle kontingentsatser kan ses her: http://www2.bridge.dk/Kontingentsatser%202012-13.aspx?ID=3727.

 

Med venlig hilsen

Flemming Bøgh-Sørensen

Generalsekretær

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn