Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Landsholdsblog mm

Landsholdsblog mm

emailnotifikationer
 
 

Hej Kim

 

Du har godt nok startet spørgsmål og debat om blog fra OL og evaluering af spillerne i en tråd om lønudgifter, hvor de første svar også er, men jeg svarer dig her i en ny tråd, så denne snak kan få sit eget liv.

 

Du spurgte til opdatering af bloggen, som vi er helt enige i, har været mangelfuld. Teamet i Polen har efterfølgende skrevet mere i den. Dernæst sætter du spørgsmålstegn til indholdet i bloggen. Vi er rigtig glade for at få input hertil, da bloggen jo netop skal være en service til alle os medlemmer herhjemme, så vi kan følge endnu mere med end bare via resultater. Det vil være dejligt at høre fra flere, hvad de tænker om indholdet i sådan en blog. Hvad er sjovt og spændende at læse?

 

Du rejser også spørgsmål om evaluering af spillerne. Fra DBf's side har vi linket til resultater, hvor en multiberegning jo er med til at fortælle een side af den sag. Med hertil hører selvfølgelig kaptajnens overvejelser om hvilke par, der møder hvilken type modstandere. Det er f.eks. naturligt, at et par, der konsekvent sættes ind mod tophold, har en dårlige multi end et par, der konsekvent møder den letteste modstand. Man kan selvfølgelig altid udlede noget af en multi, men den bør således ikke stå alene. Kaptajnerne laver altid kaptajnsrapporter, og de lægges ud på medlemsinfo, så alle får mulighed for at læse dem. Her er der også evaluering af de enkelte par. En mere indgående evaluering med henblik på forbedringer foregår internt mellem spillere og kaptajn/træner. Sådan er det vist også de fleste andre steder. Tidligere har det ikke været altid, der blev lagt kaptajnsrapporter på bridge.dk, men efter ansættelsen af en landstræner er det en del af planen om netop åbenhed. Der kan godt gå en rum tid efter et mesterskab, da der ofte ligger et stort analytisk arbejde bag, men de kommer altså.

 

Derudover er jeg ikke i tvivl om, at der foregår masser af evaluring i det offentlige rum, når vi andre mødes i klubben og taler om noget af det, vi har set på BBO. Fuldstændig ligesom når vi taler om en landskamp i fodbold. Der er bestemt heller ikke noget til hinder for, at andre forholder sig til resultaterne offentlig. Men der er desværre ingen eksterne medier, der dækker OL i bridge og skriver artikler og analyser af kampene. Endnu?

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

 

 

Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn