Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » DM Senior par

DM Senior par

emailnotifikationer
 
 

Hej

Det er under festivalen 2017 besluttet at lave et forsøg med fri tilmelding til DM i seniorpar. Hvad koster det at deltage. Hvis der bliver en øget tilslutning hvordan vil turneringen så blive afviklet.

 

Jeg mener at et DM skal man kvalificere sig til og håber det bliver sidste gang sådan noget forsøges.

 

Kim Nielsen

Klarup

Svar

Svar

 
 
 

Indskuddet i turneringen er 800 kr. pr. par.

Turneringsformatet ligger endnu ikke fast. Vi vil gerne lave en Monrad-turnering, men kun hvis vi har set Monrad køre driftsikkert inden. Ellers bliver det sandsynligvis 1 dag kvalifikation i seedede grupper og 1 dag finalegrupper (med en del overført score fra kvalifikationen, da det vil være useriøst at afgøre DM over 50-60 spil).

Svar
 

Hej Kim,

På sidste midtvejsmøde, var en fin diskussion om hvorvidt der skulle være fri tilmelding til DM par finalerne. Nogle argumenterede for at man skulle kvalificere sig til et DM. Personligt synes jeg at repræsentanterne traf en modig beslutning da man vedtog at afprøve fri tilmelding på senior par.

Jeg tror at ingen var helt overbevist om hvad der var den rigtige beslutning, men der var villighed til at afprøve noget nyt, hvilket vel ikke er helt usundt en gang i mellem.

Bedste hilsner

Ole

Svar
 

Hej Ole

 

Fint at prøve noget nyt, men jeg er enig i, at et DM være noget man kvalificerer sig til. 

En klar negavtiv følge er, at distrikternes senior-par nu i mange distrikter får en meget faldende tilslutning - og flere steder bliver helt aflyst. Det er et tab.

 

mvh

 

Peter

Svar
 

Hej Peter,

At et DM har været noget man har kvalificeret sig til, har været modellen i mange år. Hvis man bruger antal deltager som et målstok for succes, så har DM for mix hold og senior hold begge været et succes med mange deltagere. Til begge dem er der fri tilmelding. Og jeg synes bestemt at det er imponerende f.eks. at vinde DM for senior hold ;-)

Bedste hilsner

Ole

Svar
 

Hørt - Hørt Ole

Med indledende runder ville både seniorhold og mixhold være dømt til fiasko. 

Der kan i øvrigt ikke være meget "kvalificerende" i at ligge i spidsen af de senere års diminutive distriktsfinaler.

Skulle der endeligt være gods i kvalifikationsrunder, bør det være runder arrangeret af kredsene. Nutidens distriktsrunder er en anakronisme set i forhold til dengang, vi arrangerede indledende distriktsrunder for 50-60 par. 

Skulle det komme dertil, at antallet af distrikter måtte blive indskrænket, så fred med det.

Ros til de modige arrangører.

Peter Møller Nielsen

 

 

Svar
 

Fri tilmelding til DM seniorpar er en glimrende ide. 

Nu har udlandsdanskere også mulighed for at deltage.

Thomas Berg

Svar
 

Glimrende initiativ fra forbundets side. Lad det gælde alle parturneringer på sxigt. Så kan distrikterne bruges til lokale initiativer - og det sker da ikke noget ved at lave et forsøg, ellers bliver intet jo forandret.

Mvh

Mogens R.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn