Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Moderne bridge

Moderne bridge

emailnotifikationer
 
 

Jeg modtog søndag en mail fra Bridgeakademiet her på fyn, at man fra nytår skrotter NBS til fordel for Moderne Bridge,samt en opfordring om at introducere Moderne Bridge bogen af Lars Blakset.

Der ef lige startet en del undervisnings hold op hvor de fleste efter Bridgens dag fortalte at man bruger NBS som undervisningsmateriale,

jeg ved godt at det må stå på Bridgeakademiets  regning, men formanden for distriktet er også formand for Bridgeakademiet så der er jo en vægt bag ved den opfordring som er sendt ud til mange klubber her på Fyn.

Bliver alle de nye elever ikke bare i tvivl om det er det rigtige de bliver undervist i ???? håber at de Bridgelærer der er i de klubber som underviser i DBS lige fortæller at et nyt system har set dagend lys,men de roligt kan forsætte at lære Bridge efter NBS sæsonen ud og så må vi se hvad der skal ske til næste sæson.

hilsen 

Ole.R

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Ole

 

DBf anbefaler fortsat, at klubberne benytter Nordisk Standard til deres undervisning. Det er Nordisk Standard vores birdgelæreruddannelse er bygget op om, det er til Nordisk Standard, at vi har et hav af støttematerialer til brug i undervisningen, og det er brugen af Nordisk Standard, vi har mulighed for at vejlede omkring. Der vil altid være mulighed for at supplere med andre materialer, og det ved, at mange undervisere gør. 

 

Bridgeakademiet kan, ligesom alle andre klubber, vælge at undervise efter det system, der passer dem bedst, og opfordringen til at følge deres valg står, som du nævner, for deres egen regning. Det har Bridgeakademiet lov til. Jeg forstår godt din indvending i forhold til, hvilken vægt en sådan opfordring har, når en distikstformand også er formand i den pågældende klub. I DBf har vi mange steder ildsjæle, der har flere "kasketter" på, og det kan være svært at skelne, hvilken "kasket" der taler hvornår. Det er et vilkår, når man er en organisation med mange frivillige kræfter, og det er noget, vi alle skal være opmærksomme på løbende. 

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

 

Svar
 

Hej Ole

om det et DBS eller NN  er det ikke samme side af en bog!!

sig til dem at nu skal man alså undervise i NN og det er næsten det samme stof

god jul

mvh Kim Nysted

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn