Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Visioner og mål for DBf?

Visioner og mål for DBf?

emailnotifikationer
 
 

Til DBf og hovedbestyrelsen.

Tillykke til Charlotte Fuglsang og til DBf med ansættelsen af Charlotte som direktør.  Ifølge jobopslaget til stillingen er der stillet høje krav og store forventninger til Charlotte. Jeg er sikker på at det er er gennemtænkt og velovervejet valg fra HBs side. Jeg tror at Charlotte på alle måder kan blive en fornyelse og hjælpe os alle i den rigtige retning som organisation.

Jeg selv og mange andre menige medlemmer og frivillige i DBf har en holdning til, hvad den rigtige retning er. Der har i forbindelse med direktørskiftet været skrevet lidt, men jeg savner mere indgående beskrivelse af de ideer, visioner og mål hovedbestyrelsen har, som Charlotte skal hjælpe os alle med at indfri.

Jeg tror at klare visioner og mål som er kendt  gennem hele organisationen er en styrke. Kunne jeg og andre nysgerrige få et mere fyldesgørende indlæg på bridge.dk , i Dansk Bridge, og eller en "Nytårstale" på Facebook  om ideer, visioner og mål?

Mvh.

Bo Bilde

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Svar

Svar

 
 
 

Kære Bo

Dit indlæg vedr. DBf's visioner og mål kan jeg fuldt ud tilslutte mig. Og jeg er også enig i at ønske vores ny direktør velkommen i et spændende og udfordrende job.

En organisation, hvor den frivillige indsats er afgørende, må hele tiden bestræbe sig på at definere klare mål for fremtiden, således at disse frivillige kan se, at deres indsats nytter noget ikke blot i den enkelte klub - men i lige så høj grad for vores fælles passion - bridgespillet.

Mange hilsner

Niels Fensbo 

Svar
 

The answer is blowing in the wind!

Svar
 

Kære Bo, Niels og Thomas,

Tusind tak for jeres tiltro - og ikke mindst positive forventning - til ansættelsen af Charlotte Fuglsang som vores nye direktør. Jeg er overbevist om at I ikke vil blive skuffede.

Hele processen omkring ansættelsen af Charlotte har overvejende handlet om at vælge den helt rette leder af forbundet, der på en og samme tid kan skabe både fornyelse og udvikling. Det får vi nu.

Vi i hovedbestyrelsen har naturligvis gjort os nogle tanker om forbundets fremtidige udvikling, hvilket vi har bekendtgjort ved repræsentantskabsmødet i maj gennem vor mundtlige beretning. Overordnet ønsker vi et styrket forbund, hvor et professionelt virkende sekretariat sammen med de mange (og gerne flere) frivillige kræfter, kan sættes endnu bedre i spil i forhold til den oplevede og mere nære service, der gerne skal leveres til vore klubber. Der er derfor meget at tage fat på endnu.

Derfor har hovedbestyrelsen sammen med Charlotte aftalt en strategidag i starten af det nye år, hvor visioner og mål vil blive præciseret. Tænker at vi efterfølgende vil låne lidt spalteplads i Bridgebladet og her formidle vore visioner og mål for fremtiden.

KH Nis Rasmussen

Formand for DBf

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn