Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: pokalturnering efter feb 2017

RE: pokalturnering efter feb 2017

emailnotifikationer
 
 

Er der nogen der kan hjælpe med hvornår de resterende runder af pokalturneringen spilles? Jeg planlægger gerne ferie et år frem så hvis der allerede kan offentliggøres datoer for næste års turnering vil det også være fint. Foreløbig vil jeg være glad for runderne i marts til august. Også selv om jeg ikke regner med at komme så langt😁

Mvh

Simon Ortmann

Svar

Svar

 
 
 

Hej Simon

 

De officielle spilledatoer for Pokalturneringen fremgår af aktivitetskalenderen, som kan ses på dette link.

 

Runde 4 er den 26. februar

Runde 5 er den 26. marts

Runde 6 er den 7. maj

Runde 7 er den 11. juni

 

Det er de datoer, der pt. er kendte.

 

Venligst

 

Kirsten Rask

DBf Sekretariatet

 

Svar
 

Så mangler der vist kun at opfordre til at spilledatoerne OGSÅ placeres hvor det er mest relevant - nemlig på pokalturneringens egen side over spilledatoer.

 

At finde alle de hemmelige informationer på bridge.dk kræver generelt mere end en diplomuddannelse for de fleste. Det nemmeste er vist at søge på Debatten, hvor mange venlige mennesker heldigvis er behjælpelige  ;)

Svar
 

Hej Søren

 

Du har fuldstændig ret, datoerne skal også ind på pokalhjemmesiden. Det skriver jeg straks på to-do listen, så det bliver fikset hurtigst muligt.

 

Du skriver også, at det kan være svært at finde information på bridge.dk. Vi har et enormt informationstungt site, og det kan til tider gøre det vanskeligt at finde lige det, man mangler. Heldigvis har vi jo debatten, som du skriver, og vi vil altså også altid gerne være behjælpelige her fra sekretariatet. Vi prøver desuden at være åbne overfor henvendelser for denne, som kan lette det lidt for os alle, når der er noget, vi har overset.

 

Rigtig godt nytår,

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

Svar
 

Tak Trine - jeg kan sagtens sætte mig ind i at det må være svært at få alle de forskellige informationer præsenteret overskueligt. Det må være lidt ligesom at skulle putte en nål ind i en høstak. Eller......noget i den retning.

 

Men godt at vide at der arbejdes på det, og godt at man i mellemtiden kan hjælpe hinanden.

 

Godt nytår selv ;)

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn