Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Pokalen - indtræden af 1. divisionshold

Pokalen - indtræden af 1. divisionshold

emailnotifikationer
 
 

Hej,

Vi er nu igennem til næste runde af pokalen. I betragtning af, at der i år kun var 141 hold, havde vi glædet os til at alle divisionshold trådte ind i næste runde. Men 1. divsionsholdene mangler stadig !

For en del år siden havde vi i denne runde glæde af at møde et af de stærke 1. divisionshold. Vi tabte selvfølgelig, men dog ikke banket helt ud af banen :)

For mig at se er charmen med pokalen netop, at man får chancen for at møde hold, man normalt kun ser skyggen af.

Jeg ved godt, at det ikke er ligetil at få antallet til at gå op, så man ender med det rette antal hold i de sidste runder.

Dette indlæg er derfor ikke en bebrejdelse mod planlæggerne. Jeg vil blot gerne sikre mig, at den manglende indtræden af 1. divisionsholdene ikke bunder i en misforstået hensyntagen til "rosset" ("de skal have en "no fear"-runde mere").

Men vi glæder os da stadig til at møde kammeraterne fra lokalområdet i den kommende runde - det skal nok blive hyggeligt.

mvh Peter Møller Nielsen

 

 

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Peter

 

Tak for dit indlæg.

 

Indtræden af divisionshold afhænger, udover at de som bekendt ikke er med i de første runder, ene og alene af, hvordan vi kan få turneringen til at gå op, så vi ender med et slutspil med fire hold. I årets turnering betyder det så, at I må holde skruen i vandet en runde mere for at have chancen mod nogle af de aller stærkeste spillere.

Det er altså ikke på baggrund af hensyn til andre.

 

God fornøjelse i næste runde! Hvis I klarer den, krydser jeg fingre for, at I møder nogle af "de sjove" runden efter.

 

Mvh 

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund

 

Svar
 

Hej Trine,

Tak for dit hurtige svar. Rart at vide, at I ikke har "no - fear" tanker med i planlægningen af pokalen.

Jeg glemte forresten helt at rose jer for en ualmindelig hurtig lodtrækning efter hver rundes afslutning. (Selvom man alligevel sidder "hele" formiddagen og trykker på opdater :))

mvh Peter

Svar
 

Hej Peter,

Jeg vil bare sige, at jeg synes det er forfriskende at høre, at du GERNE vil møde "de stærke", da jeg som regel møder den modsatte holdning i DK.

Jeg har det på præcis samme måde; jo farligere, jo bedre, jo sjovere :-)

Mvh Christina

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn