Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat »  Polsk resultatformidling.

Polsk resultatformidling.

emailnotifikationer
 
 

Geert Jørgensen og jeg har i denne sæson spillet på et hold i den polske 2.liga som styrkemæssigt svarer til den danske 2. division. Man har i Polen Ekstraklassa, 1. liga og 2. liga. 

Vort hold vandt 2. liga med et polsk par, hollandsk par, engelsk par og så os.

Jeg er meget imponeret af den polske resultatformidling. Alle ( undtagen de der spiller ) kan på nettet løbende følgende stillingen og resultatet af de enkelte spil. Og når man er færdig ved sit bord får man straks udleveret på et A4-ark den aktuelle stilling med alle de afgjorte spil med fordelinger og resultater herunder udspil  ved begge borde - uanset om man er helt færdige ved det andet bord.. Og der er  GIB analyse af hvert spil. Og man kan  når kampen er færdig se alle fordelinger og resultater på nettet herunder Butler beregningen.

EDB programmet er polsk udviklet og fungerer strålende. Det kunne måske bruges i Danmark? Det er ihvert fald rart at få kortfordelinger og foreløbig resultat straks man er færdig.

Og hvornår bliver det sådan, at man som spiller løbende er bekendt med den aktuelle stilling lige som i alle andre sportsgrene? Sådan er det jo når man spiller holdkampe på BBO.

Med venlig hilsen

Thomas Berg

Svar

Svar

 
 
 

Er aldeles enig med Thomas - men hvordan fanden kan I bilde polakkerne ind, at I har dansk 2. divsionsstandard...?

Især aspektet, om man - som i 100 meter løb - skal vide, hvordan man ligger placeret, er spændende!

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn