Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Præmieoverrækkelser i Vingsted

Præmieoverrækkelser i Vingsted

emailnotifikationer
 
 

Hej Alle.

Super hyggelig festival som altid. Strålende vejr, hyggelige folk overalt, glimrende turneringer, søde folk i bridgecafeen... Som altid.

Men hvorfor er det sådan, at præmieoverrækkelserne i Danish Open - Damepar - Seniorpar - Begynderpar finder sted sådan ret anonymt med kun nogle deltagere, et par officials og turneringsledere samt lidt familie eller andet.

Præmieoverrækkelserne bør efter min - og efter at have talt med en del andre festivaldeltageres - mening finde sted i den store hal, hvor der er masser af mennesker.

Så bør man standse turneringen - det tar´ max 10 min. - de vindende par/hold op på et podie - og overrækkelse af præmier samt hyldest af en stor skare!!! Der så ovenikøbet får mulighed for at se "girafferne":)

Det kan ikke være rigtigt at vinderne af fx. Danish Open efter 4 dages intensivt spil overrækkes præmierne ved receptionen!!!! Samme med pigerne, veteranerne og resten!!!

Jeg foreslog det sidste år og gør det så nu her igen i "debatten"...

Sommerhilsener fra "sunny" Vingsted.

Trille
Svar

Svar

 
 
 

Du har selvfølgelig ret Trille.


Mvh

Per F.
Svar
 

Enig.

Det koster ikke meget tid, for at skulle klappe af de dygtige spillere, hvis alt er forberedt, inden man afbryder turneringen. Dog bør det planlægges til en skifte runde, så man ikke afbryder allerede koncentrede spillere, og vinderne skal hyldes, også af mange, men festen skal foregå uden for salen.

Henriette Jørgensen
Holstebro bridgeklub.
Svar
 
Tak for input, Trille, Per og Henriette!

Festivalledelsen havde hørt Trilles forslag fra sidste år, men prioriterede alligevel at holde præmieoverrækkelserne uden at forstyrre andre, der selv sidder og spiller bridge. Men som Henriettes indlæg viser, er der andre muligheder, der både gør det mere festligt og ikke forstyrrer spillende festivaldeltagere. Vi giver det en overvejelse mere inden næste års festival.

Flemming Bøgh-Sørensen
festivalledelsen

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn