Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Det er godt nok uhyggeligt .....

Det er godt nok uhyggeligt .....

emailnotifikationer
 
 

Der har i de seneste par år været rigtigt meget fokus på snyd i international topbridge. Tre af verdens bedste par er allerede blevet "dømt" for snyd og er blevet idømt forskellige straffe. I sidste måned blev et polsk toppar renset for anklager af det europæiske bridgeforbund - MEN MEN MEN - nu er der kommet nye beskyldninger mod netop dette par (Balicki-Zmudzinski). Deres snydemetode er forsøgt dokumenteret i denne video: https://www.youtube.com/watch?v=NJyhhuy8WVM

Det polske bridgeforbund (PBU) har besluttet at åbne en ny undersøgelse af parret, og præsidenten for det polske bridgeforbund udtaler: "In recent days, a YouTube video has been published, were new, very serious charges are made against the polish pair Cezary Balicki - Adam Zmudzinski. The published materials are very important and they affect the whole world of bridge, not just the Polish bridge community" og senere i artiklen står der "Now the board of the Polish Bridge Federation (...) decided to open an investigation. The case is a priority for us and we will take it to the end". (kilde: http://neapolitanclub.altervista.org/eng/pbu-new-investigation-balicki-zmudzinski.html)

Det er træls, at bridgen nu igen skal til at snakke om snyd, og indholdet i videoen er så vidt jeg kan læse mig til på bl.a. www.bridgewinners.com bare et element i en større mængde af nyt materiale.

Det er uhyggeligt at se videoen, når man nu er så naiv at tro, at ingen kunne finde på at forsøge at snyde -- videoen er jo ikke et bevis i sig selv, men de eksempler der gives i den virker ganske overbevisende.

Koden er noget a la:

Klør man sig på hagen, så har man et es
Lægger man hånden på panden, så har man en konge
Klør man sig på brystet, så har man en dame
Klør man sig på undersiden af maven/i skridet, så har man en knægt
Klør man sig på kinden, så har man en 10'er

F.eks. vises der i videoen et eksempel, hvor man kan se, at den ene spiller laver følgende: Slå et par gange med knyttet hånd i bordet, klør sig på hagen, klør sig i skridtet og lægger hånden på bordet, så der er tre fingre, der ikke er knyttede ..... på hånden har spilleren klør es, knægt og en lille klør.

I et andet eksempel klør spilleren sig først i skridtet, så på kinden og så hånden på bordet, hvor tommelfingeren er bøjet og fire fingre synlige .... man havde her følgende kort: Knægten, 10eren og to små i farven. 

Indholdet i videoen er jo ikke et bevis på noget som helst, men altså nok til, at det polske forbund har valgt at gå ind i sagen.

Svar

Svar

 
 
 

OPDATERING:

Så er der nyt i sagen fra Polen. 

I dag (den 16. marts 2017) har den Polske Bridge Union (PBU) udsendt, at Cesary Balicki og Adam Zmudzinski er blevet frataget retten til at deltage i bridgeturneringer organiseret af PBU fra og med dags dato og indtil PBU melder noget andet ud.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn