Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Holdmodul
 
 

Jeg vover at spørge igen.

Hvordan er udsigten til et nyt holdmodul til bridgecentral?

Vi har i Odense Bridgeklub tradition for at spille en miniholdturnering, og det er et gedemarked at lave en turnering med 4 kampe pr. aften. 

Vi er tidligere blevet stillet i udsigt at det ville være klar til sæsonstart - vist nok både i 15 og 16.

Er der nogen der ved hvordan det går?

vh

Rico Hemberg

Svar

Svar

 
 
 

Hej Rico.

Ja lige så snart du ikke kan bruge BC standard har du en masse arbejde, som vi jo også havde før vi fik BC. Dr vil jo altid være ting vi mangler ved et IT-system. Det vil der garanteret også være når den nye udgave kommer, men vi venter da alle i spænding lige som dig!

I det sidste HB-referat kunne man læse, at der stadig var store problemer og mange rettelser endnu inden det kan frigives. Så lige nu er det åbenbart tvivlsomt det kan rulles ud til den nye sæsonstart som jeg læser det. Men jeg ved fra tidligere møder at der nu er fuld fokus på udviklingen og testen. Det har måske haltet lidt i en periode, men forhåbentlig i god gænge nu.

Svar
 

Kære Rico og Poul Bo

Status på BC3 er, at en gruppe betatestere er i fuld gang med at afprøve en ny udgave af BridgeCentral, og de fundne fejl og mangler er under bearbejdning. Vi har i den kommende uge møde med vores leverandør mhp at kunne afklare en decideret klubtestning i udvalgte klubber.  

 

Bedste hilsener

​Charlotte Fuglsang

 

Svar
 

Tak for svarene.

Vi venter spændt, og stiller os gerne til rådighed, hvis vi kan hjælpe med at teste.

 

Venlig Hilsen

Rico Hemberg

Odense Bridgeklub

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn