Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Festival også for udlændinge ?

Festival også for udlændinge ?

emailnotifikationer
 
 

Til lykke med indsatsen ved NM på dansk grund i Horsens - både til det arbejdende folk og de danske spillere.

Inden længe sættes Svendborg-festivalen i søen med verdens efter sigende største holdtunering. Heldigvis kan vi i år se flere hold fra "hinsidan". Men én svale osv.

Jeg har gennem årene undret mig lidt over, at vi ikke reklamerer mere for festivalen over for udlandet.

Som eksempel burde vi måske bare oversætte "indkaldelsen" til engelsk. Både prismæssigt og organisatorisk kan vi jo mageligt konkurrere med de forhold, der bydes på diverse festivals i det store udland.

Bevares, vi har jo ikke de store flotte og dyre strandhoteller mv. til kendisserne Men jeg er overbevist om, at "fodfolket" vil finde sig godt til rette i det sydfynske. Kendisserne har jo i øvrigt også deres egen turnering i det kjøbenhavnske.

Dette blot til eftertanke inden næste års festival i Svendborg.

PS. Vi står allerede parat i startblokkene til dette års indsats i Svendborg.

Peter

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Peter,

Jeg er muligvis ikke den rette til at svare på dette, da jeg ikke kan tale for DBf's sekretariat, ej heller festivalledelsen, men jeg vil blot gøre opmærksom på den viden, jeg har.

Da Vingsted-ugen blev indført for mange år siden, blev der gjort en stor indsats og lavet hjemmesider på både dansk og tysk for turneringen. Der kom ca. 2 fra udlandet. Det blev derfor besluttet, at det var spild af ressourcer.

Efter flytningen til Svendborg har festivalen i mine øjne langt mere at byde på pga. lokalmiljøet, og der er begyndt at komme en del flere fra særligt Sverige.

Vi har hvert år en annonce i det svenske bridgeblad for festivalen, og datoerne figurerer på IBPA's kalender (den internationale organisation for bridgejournalister).

Dog har festivalen (ifølge den feedback, jeg har modtaget fra interviews/samtaler med udenlandske deltagere) den svaghed, at vi dels ikke har en længerevarende holdturnering som fx chairman's cup i Sverige, som er en kæmpe succes der, dels ikke de store præmier at lokke med. Festivalens fokus og styrke er på hyggen, og det tiltrækker heldigvis mange. Den henvender sig primært til deltagere fra udlandet, som kommer for at hygge sig og spille sideturneringer. 

Med venlig hilsen

Christina Lund Madsen

Svar
 

hej Christina

Jeg forstår.

Jeg var lige inde og se under EBL. Der står følgende, der vist er lidt af et sammensurium mellem reklame for CPH hhv. Svendborg :)

Billedet jo skønt - men det skønne Svendborgsund er det jo ikke :)

 

DANISH BRIDGE FESTIVALCOPENHAGEN, DENMARK

EVENT DETAILS

Danish Bridge Festival is for all bridge players – present and future. There will be drop-in tournaments every day, DM-finals, courses, introduction to the bridge and more.

The venue Svendborg Sports Center consists of an older sports hall and the new SG-house (not to be confused with the old SG Hall, located nearer the center). Svendborg Sports Center is located on Ryttervej 70-2 kilometers. from the center. There are super parking, and meals can be purchased in the cafe, if you do not have the time or desire to head into the center of the break.

 

TIME

july 7 (Friday) - 16 (Sunday)

LOCATION

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Amager Boulevard 70 DK-2300 Copenhagen Denmark

 

ORGANIZER

Danish Bridge Federationchristina@bridge.dk

 
 
Svar
 

Sikke en omgang forvirret sludder!

Det er sgu` gået hurtigt, da den annonce blev skrevet!

Thomas Berg

Svar
 

Hej alle

 

Ja, det ser ganske rigtigt ud som om, informationerne fra to turneringer er blandet sammen. Tak for årvågenheden. Til orientering har vi bedt EBL om rette til. 

 

Vi ses i Svendborg,

 

MVH

Trine Binderkrantz,

sekretariatet

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn