Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » DANMARK I EM-FINALEN - BBO tirsdag kl. 10.30

DANMARK I EM-FINALEN - BBO tirsdag kl. 10.30

emailnotifikationer
 
 

Det danske damelandshold med Tina Ege, Stense Farholt, Lone Bilde og Helle Rasmussen har kvalificeret sig til FINALEN ved det åbne EM, der spilles i Italien. Først blev det en 2.plads i den indledende kvalifikation, derefter en sejr over Holland i kvartfinalen efterfulgt af en sejr over Kina i semifinalen. 

Finalen over 56 spil (4*14) (antallet af spil er fra Ole Raulunds meget pålidelige kilde som jeg stoler 1000% på) kan følges live på BBO i morgen tirsdag den 20. juni fra kl. 10.30.

De fire sektioner har (med meget stor sandsynlighed) følgende starttider: 10.30 - 12.45 - 15.45 - 18.00

Svar

Svar

 
 
 

Har fra sædvaneligvis meget pålidelig kilde at finalen er over 4x14 spil.

Svar
 

 

Finalen spilles over 4 x 14 spil, der kan forventes mindre forsinkelser prg.a formatet.

Der er afsat 2 timer til hver sektion, der er opdelt i Stanzas med 2 sektioner i hver.  I hver stanza har det ene hold seating rights, dvs., de sætter holdet, der skal spille, efter det andet hold har offentliggjort deres lineup. Denne procedure tager lidt tid, hvorfor der kan være mindre forsinkelser meller de sektioner, hvor der blot er 15 min til opgørelse og lineup.

Baker vælger i hvilken stanza de ønsker seating rights da de overtog Hollands seedning som nr.1 ved at slå dem ud., vi ved derfor ikke lineup før kl 10.15, Meget tekniskt, men sjovt at kunne vælge lineup efter modstandere i 2 af 4 sektioner. 

Mvh Bo

 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn