Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Opdatering Vinoble virker ikke

Opdatering Vinoble virker ikke

emailnotifikationer
 
 

Jeg føler der er noget helt galt med det man kan finde på nettet, omkring deltagende hold og spillernes handicap.

I et opslag på DBF facebook side d. 25/6-2017 22:59, står der er 200 tilmeldte hold. Går jeg ind på festivallens hjemmeside d. 28/6 10:50 og sortere efter handicap, så er der stadig 193 hold. Det burde være muligt at få 2 edb programmer til at snakke sammen i 2017, så man har live up-date på antal tilmeldt og deres aktuelle handicap, ikke noget der er 24 eller flere timer gammel.

Mange spillere er begyndt at se på hvilke række kommer vi mon i, hvor tæt er vi på op/nedrykning til næste række.

Vi ved at der skal 14 hold i A rækken, og cirka 30 hold i resten.

200-14=186, 186/30=31 => 3 rækker med 32 og 3 rækker med 30, nå fylder man så op oppe eller nedefra? Men ellers laver vi bare beregningen både oppe og nedefra :-) , eller skal vi regne ud fra 193-14=179 179/30 = 5,97 rækker => 5 rækker af 30 og 1 rk. med 29

15-44 = B eller 15 - 46 = B og så fremdeles ned ad i gennem rækkerne. Så alle spekulere på om de er tæt på A eller tæt på C. 

Men de kan bare ikke finde nogle aktuelle tal og lege med / drømme om. Det er bare ikke i orden, i 2017, at det ikke er et øjebliks billed der passer.

mvh.

Søren Justesen

Svar

Svar

 
 
 

Kære Søren
Vi er ca. 100 % enige. Den manglende vilje til at køre et fornuftigt tilmeldingssystem til fx festivallen er horribel (da jeg skal 'jobbe' i Svendborg kan jeg jo ikke skrive 'latterlig').

Forklaringen er vistnok at DBf har en aftale/kontrakt med et it-firma, som kører tilmeldingerne helt uden om bridge.dk og festivalsiden.
DBf har åbenbart ikke fastlagt (eller været opmærksom på) de overfor-de-nysgerrige-medlemmer relevante detaljer. Ikke en ukendt brist i udbudsmateriale ☺
Det er jo også helt åndssvagt, at tilmeldte nogle steder er skrevet op efter klubtilhør og ikke efter hvem de spiller med.

Om det er penge eller manglende evne til at orientere ordentligt skal jeg ikke kunne sige.
Irriterende er det tiværtifælled.

Omend vel ikke det største problem under solen, eller ...? ☺ 

Svar
 

Hej Søren (og andre nysgerrige)

 

Mht. opdatering af handicaplisten så foregår det manuelt. Otto Rump, som tager sig af det, har haft ferie nogle dage, derfor er den pt. ikke helt up to date, men normalt vil det ske i løbet af et par dage. Du har givetvis ret i, at det kan lade sig gøre at få to systemer til at tale sammen, men det er et spørgsmål om ressourcer. Vi har altså vurderet, at der bruges væsentligt færre ressourcer på en manuel opdatering end hvis man skal betale nogen for at kode det, så det sker automatisk. Jeg beklager, at vi ikke kan imødekomme dit ønske om et øjebliksbillede til hver en tid. Vi er enige i, at det ville rarere både for os og for brugerne. 

 

Mht. rækkeopdelingen så bliver de største rækker lavet "fra toppen", hvis det ikke går op med samme antal hold i alle rækker. Argumentet er, at her er handicapspredningen mindst, så rækkerne bliver så homogene som muligt.

 

Hej Bio

 

Vi synes faktisk selv, at det nye tilmeldingssystem er en klar forbedring, omend vi til stadighed arbejder på at forbedre det. Det var et stort ønske fra både os og alle spillerne, at man med det samme står på deltagerlisten. Vi har, udover den liste med klubtilhør, som du henviser til man kan se i selve tilmeldingsmodulet, også lister, hvor man kan se, hvem der spiller sammen. Det er muligt, at du mener, nogle af disse lister er åndssvage, men der er faktisk også nogen, der synes det er sjovt at se, hvor mange fra egen klub, der egentlig er med. Deltagerlisterne med makkerpar/holdsammensætning ligger alle på vores egen hjemmeside og der linkes til dem fra tilmeldingsmodulet. 

 

Man kan selvfølgelig altid blive bedre, og det håber jeg da, du har tiltro til, at vi også gerne vil, selvom vi ikke kan imødekomme alle ønsker.

 

MVH

Trine Binderkrantz,

Danmarks Bridgeforbund.

 

Svar
 

Hej Trine

Jeg forstår altså ikke hvor jeg kan finde en liste der er med 200 hold. Det har DBF selv skrevet på deres FB side. 

Menige medlemmer på et hold, vil kun finde de lister man kan kommer frem til sådan her.

bridge.dk => Bridgefestival => se deltager oversigter her => Vinoble open, så kan man se den første liste hvorpå der er gengangere 168 hold, eller man kan vælge sorteret efter handicap 193 hold. Der er da ikke nogen ved deres fulde fem der kan finde andre steder hen.

Det løser stadig ikke at det er forældede handicap der bruges, de skal være LIVE. 

med venlig hilsen

Søren Justesen

Svar
 

Hej Søren
 

Der er pt. 203 hold tilmeldt. Hvis du kigger på denne side http://www.bridgefestival.dk/Default.aspx?ID=21267
vil du se, at der er 168 hold under 'Vinoble Open' og 35 hold under ' Vinoble Open - hold udelukkende med nye deltagere'.

Når Otto Rump er på pinden igen, vil hold fra begge kategorier findes på samme liste - Handi4-listen.
 

MVH
Charlotte Koch-Palmund
Danmarks Bridgeforbund

 

 

 

Svar
 

Hej Charlotte.

Handi 4 listen, den har jeg skam fundet, og også gennemskuet at der er Vinoble begynder og Vinoble veteraner lagt sammen. Den liste skal bare være LIVE, og undskyld: ikke når Otto Rump er tilbage. Handicap skal også være LIVE / dynamisk eller hvad folk foretrækker at kalde den, så folk kan se vi er i D lige nu, men næsten i C.

En anden ting man kunne evt. overveje at have Handi4 liste som et selvstændig punkt, sidestillet med veteraner og begynder, da det er den som de fleste jo alligevel vil ind og se på, for at kunne gætte på hvilke rækker man skal i. For alt andet lige, så vil de fleste spiller helst ligge i toppen af en række, end i bunden af en række.

med venlig hilsen

Søren Justesen

Svar
 

Undskyld mig, men det er lidt pjattet.
Jeg er da også spændt på at se den opdaterede Handi4-liste, men alting går jo nok, indtil Otto Rump er på sin pind igen.
EDB-programmering, der automatisk og dynamisk og hvadvedjeg kan overføre fra den ene liste til den anden, er dyr, og det er medlemmerne, der skal betale det. Som medlem af DBf vil det støde mig, hvis der bruges væsentlige ressourcer på noget, som Otto Rump kan klare manuelt i en ruf.
Det naturlige alternativ til en "LIVE / dynamisk"-liste er, at Handi4 listen slet ikke kommer på hjemmesiden før deadline nås, når det nu er så forfærdeligt uacceptabelt, at den ikke er dagsaktuel.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn