Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Forsinkelse

RE: Forsinkelse

emailnotifikationer
 
 

Hvis man har inviteret mere end 800 mennesker til "sidde ned" party, er det en rigtig god ide at have forberedt bordplanen i god tid.

Skulle planen alligevel skride, bør man have en toastmaster, der sørger for at planen ikke skrider yderligere pga af taler der ligeså godt kunne vente til efter "hovedretten".

Svar

Svar

 
 
 

Til Gitte

Hvis man som gæst er inviteret til verdens største " sidde ned bord " hvor der så opstår en forsinkelse klapper man af tjenerne når maden kommer i stedet for at komme med sure opstød ,man kan så også melde sig som frivillig til næste år og dermed være med til at gøre en forskel med dine ideer.

hilsen 

Ole.R

Svar
 

Til Gitte

Hvis man som gæst er inviteret til verdens største " sidde ned bord " hvor der så opstår en forsinkelse klapper man af tjenerne når maden kommer i stedet for at komme med sure opstød ,man kan så også melde sig som frivillig til næste år og dermed være med til at gøre en forskel med dine ideer.

hilsen 

Ole.R

Svar
 

Hej Ole,

jeg er jo ikke just inviteret. Det er en art sammenskudsgilde. Og det er ikke første gang det er gået galt i Vinoble.

Jeg melder mig ikke som frivillig næste år. Jeg har siddet i regnskabsrummet til distrikts- kreds- og DM-finaler - før BridgeMate tiden.

mvh Gitte

PS Sygdom er hver mands herre. Men i år betød det 2 oversidder runder for vores hold. 

Svar
 

Kære Ole Raulund

 

Jeg synes Gittes bemærkninger til den ganske kaotiske opstart på Vinoble er ikke alene meget beskrivende, men også holdt i en særdeles urban tone. Det hører ingen steder hjemme at falde over budbringeren for hvad vi nok alle sammen følte ved det kaos der rådede ved turneringens start. "Så kan I sgu bare selv melde jer og gøre det bedre næste gang!"

 

Vi anerkender nok alle sammen at der kan ske nedbrud i datakommunikationen. Men en plan B, når 860 mennesker er trommet sammen og sådan noget sker, var måske ikke af vejen.

 

Og en afprøvning af højttalersystemet havde måske også været en god ide. Der hvor jeg sad kunne man absolut ikke høre noget af, hvad der blev sagt om problemerne og om hvordan man skulle forholde sig.

 

Per Egelund skriver i bulletinen fra i dag, onsdag, om de spændende øjeblikke inden det blev klart om lyset ville gå om aftenen. Hvordan ville man have vejledt 860 mennesker i buldermørke om, at der ikke var grund til panik, at der for eksempel ikke var tale om brand eller terror eller lignende? Ingen strøm, heller ikke noget højttalersystem.

 

Vi beundrer vist alle sammen det store arbejde officials - de fleste vistnok frivillige - udfører, og det er da surt når det ikke bare kører som det skal. Men når der så sker ulykker, må det være tilladt at påpege, at der også kan være plads til forbedringer, uden at man skal få en sur bemærkning i hovedet.

 

Med venlig hilsen

 

Jens U Kromann

Svar
 

- Og mens jeg lige har tastatur i hånd:

 

Toiletforholdene var horrible.

 

Jeg er stærkt gangbesværet og betjener mig af en stok, og de trapper der var sat foran de seks toiletter i nærheden af Vinoble-turneringen (SEKS toiletter til 860 mennesker!!) var nærmest umulige at benytte for folk der ikke bare springer rundt som vårharer. En platform eller rampe kunne måske have løst problemet. Et par handicap-toiletter med bedre adgangsforhold havde også været en væsentlig forbedring.

 

At slamsugeren udeblev, så man på andendagen måtte lukke de seks toiletter, gjorde jo ikke sagen bedre. Også her havde en plan B været på sin plads. Vinoble Open er blevet så stor en turnering, at man ikke længere kan køre på rutinen og spejderånden.

 

Med endnu mere venlig hilsen

 

Jens U Kromann

Svar
 

Til Jens

Hvis du lige læste hvem der svarede Gitte og hvad jeg skrev , er det nemmere at komme i en fornuftig dialog selv med dig.

En festival er ikke et 5 stjernet hotel med lønnede medarbejder,men et sted  hvor man mødes inten til musik eller Bridge og en masse frivillige der knogler for at også du og andre kan få nogle hyggelige dage til en lille pris, samt med rigtig mange oplevelser med hjem i bagagen 

Som jeg skrev til Gitte og det samme gælder også dig ,meld jer som frivillig og dermed  er i med til at hjælpe alle de andre frivillige som knogler for at vi kan mødes til festival.Der vil altid være hovsa hovsa ting ,der er jo ingen der gør det  for at genere dig eller andre.Det er virkelig træls at i bruger debatten til kretik af de frivilliges arbejde,skriv i stedet til festivaludvalget om de ting som i synes der kan gøres bedre.

NB: mit sprogbrug må stå for den måde du tænker på 

hilsen 

Ole.R

 

 

 

Svar
 
Svar
 

En uforbeholden undskyldning til Ole Raulund!

 

Med venlig hilsen

 

Jens U Kromann

Svar
 

Kære Ole Randrup

Undskyld, men jeg forstår ikke, at du har behov for at fare til blækhuset og forsvare de frivillige her. Ingen steder finder jeg negativ kritik af deres indsats i denne tråd.

Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage i Vinoble eller festivalen i hverdagene, men det ærgrer mig som frivillig i DBf at læse de fremførte kritikpunkter. Hvis det bare er halvt så slemt, som Gitte Druedahl og Jens Kromann skriver, så er det yderst relevant at gøre opmærksom på det, også i dette forum, og bare alt for dårligt forarbejde af os i organisationen – en organisation, der normalt fungerer fornuftigt.

Endelig er det lykkedes at få en turnering og -form, samt festival som alle DBfs medlemmer finder interessant, og hvor vi gør alt for, at alle deltager, så er det mindste da at sørge for, at detaljer som fremførte er på plads, når det gælder. Det er jo desværre ikke første eller anden gang, at vi hører eller oplever det.

Hilsen - en ærgerlig frivillig

Claus Lund

U26-komiteen.

Svar
 

Jeg var frivillig på årets bridgefestival (ganske vist kun et par dage).
Jeg vil (åbenbart mere berettiget end Gitte Druedahl) gerne fremføre følgende:
»Hvis man har inviteret mere end 800 mennesker til "sidde ned" party, er det en rigtig god ide at have forberedt bordplanen i god tid.
Skulle planen alligevel skride, bør man have en toastmaster, der sørger for at planen ikke skrider yderligere pga af taler der ligeså godt kunne vente til efter "hovedretten".«

 

Og så generelt om høflig kritik:
Den gode arrangør svarer ikke som Ole Randrup, men: "Hjerteligt tak for at du har gjort dig den ulejlighed at skrive dine bemærkninger til os. Det gør det muligt for os at lave en endnu bedre bridgefestival næste år."

 

Og så en sidste ting:
Bortset fra Vinoble Open med tilhørende toiletforhold var det imponerende så godt alting fungerede. :-)

 

Og til allerallersidst om toiletforholdene (Alert: Nu kommer der mere kritik!!)
Lidt smart måske med firepersoners-pissoiret i fri luft. Men jeg personligt kan næsten ikke klare, at der ikke står en håndvask ved siden af. Jeg har ubehag ved selv at forlade et toilet uden at bruge en håndvask, og jeg får migræne af at se på de andre, der naturligvis heller ikke gør det, eftersom håndvasken ikke er der.

Svar
 

Hej Leif

som jeg skrev, den kretik fra Gitte og Jens,skal man sende til festival udvalget efter at festivalen er overstået ikke medens det hele koger og ledelsen har rigeligt at se til ,så behøver man ikke at gøre det mere svært for dem,Husk at de er også frivillige sammen med 2 fra sekretariatet, hvad din rolle er i ledelsen ved jeg ikke, men Leif prøv lige at se hvem der skrev indlægget og så kan du give Ole Raulund en undskyldning da han overhovedet ikke har deltaget i denne debat

Selvfølgelig skal man give sin kretik til kende ellers kan man jo ikke forbedre et produkt,men det skal bare gøres med rettidig omhu som en vis herre sagde !!!!!

hilsen 

Ole.R

 

Svar
 

Men Ole, det er jo ligegyldigt, hvad jeg har lavet af frivilligarbejde i de to dage. Pointen er, at om jeg så havde været frivillig i 10 dage, har jeg ikke derved opnået mere ret end Gitte Druedahl har, til at gøre opmærksom på, hvor festivalen kan gøres endnu bedre til næste år.
Den rettidige omhu her, består den ikke i enten at takke Gitte Druedahl eller i det mindste være tavs? I hvert fald ikke at skælde hende ud for at have taget sig tid til at gøre festivalledelsen opmærksom på et problem?

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn