Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Dansk Bridge

Dansk Bridge

emailnotifikationer
 
 

Bladet udkommer af historiske årsager kun 10 gange, hvor agurketiden gjorde at man kunne springe juni og august over pga stofmangel (og pengemangel).

 

Tidene skifter jo som bekendt. Nu har vi alle de store mesterskaber om sommeren. Senest har damerne vundet guld ved først NM og så fantastiske EM, og juniorerne har også gjort det godt. Og vi har afholdt alle de danske mesterskaber i Svendborg, hvor dette tidligere lå i foråret.

 

Nu skal vi vente til 1 september med at læse om alt dette, og der er godt nok meget stof der havde sin berettiglelse. Jeg sidder lige og ser Krøj'erne på BBO i finalen i Ôrebro, der også kunne bære en artikel, og hvad med Dennis Bilde der lige har vundet sølv i Spingold. Jo man kunne let fylde hvad der svarede til 3 bridgeblade med spændende stof her i sommerperioden.

 

OK, riget fattes penge. Og det er dyrt i tryk, og PostNord tager kassen for at bringe det ud. Måske man kunne gå kompromisets vej med at lave nogle netudgaver. Evt med en option på at få en trykt udgave leveret imod betaling.

 

 

 

 

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 
Godt brølt navnebror! 👍😊
Svar
 

Kære John m.fl.

Tak for dine betragtninger, som jeg principielt er enig i. Jeg mener derfor også, at vi bør se på vores samlede kommunikationsstrategi, så vi stiler efter at være aktuelle og være opdaterede - særligt på hjemmesiden. Det indgår således i mine overvejelser om vores kommunikation fremadrettet.

Bedste hilsener

Charlotte Fuglsang

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn