Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Finansloven/skole skak

Finansloven/skole skak

emailnotifikationer
 
 

Hej alle.

 

Ser at regeringen i deres forslag til ny finanslov, påtænker at afsætte 2 millioner om året til skole skak.

 

Så hermed et opråb om at alle der kender skyggen af en politiker finder deres indre lobbyist frem og går i aktion for at også skole bridgen tilgodeses.  

 

Venlig hilsen Super_G

Svar

Svar

 
 
 

Jeg er 100% enig med Sune. Selvfølgelig skal skole-bridge også tilgodeses, hvis skole-skak bliver det i finansloven. Men jeg vil foreslå at der bliver støbt nogen kugler på højere plan, som den enkelte kan bruge i disse kontakter til folketingskandidater der er valgt i deres valgdistrikt. Jeg forestiller mig ex. at DBF laver et udkast til to breve til 1) den pågældende folketingspolitiker (helst fra regeringen og dansk folkeparti - her er indflydelsen størst) 2) et læserbrev til den lokale sprøjte. Derudover at der bliver analyseret hvor man kan plante budskabet på de sociale medier. Måske kunne man ovenikøbet gå til en journalist og med udgangspunkt i vores mange dygtige juniorer lave en historie hvor man blandt andet fremhæver det sociale element. Som en ekstra hjælp kan man lave en liste over folketingspolitikere med navn, hvor de er valgt, og kontaktdetaljer. 

Nu kan den enkelte initiativerige bridgespiller bruge brevene og listen som udgangspunkt i sin egen personlige version som sendes til hans eller hendes lokale politker. 

Ovenstående er bare et konkret forslag - andre bedre forslag modtages gerne. Det vigtige for mig er at vi ikke alle hver især skal være kreative, men at DBF tager lederskab til en egentlig kampagne. Derudover skal der jo nok handles MEGET hurtigt. Så en 80% løsning er LANGT bedre end en 100% løsning. 

Jeg har hørt rygter om at skolebridge først og fremmest promoveres af enkeltestående ildsjæle og ikke i tilstrækkelig grad på DBF ledelsesniveau. Jeg tror dog ikke på det, - det er jo sådanne børn og unge, der skal holde vores sport igang på langt sigt, når vi andre kun med nød og næppe og rollator kæmper os hen til spillestedet. Så jeg kan kun opfordre DBF til at vise at disse rygter er fejlagtige, og handle på denne sag. Det bliver jo nok ikke sidste gang dette slag skal kæmpes, så enkelte uaffyrede kugler kan nok genbruges.

Lad os få en kampagne der aktiverer baglandet også.

mvh

Helle 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn