Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Juniorbridge

Juniorbridge

emailnotifikationer
 
 

Hej alle

Som en del af både juniorkomiteen samt junior UK vil jeg gerne starte en debat herinde for at høre din mening og dermed forsøge at udvikle juniorbridge.

Som juniorkomite oplever vi tit og ofte en masse positive tilkendegivelser fra næsten alle folk vi snakker med. Alle er super positive og gode til at give et klap på skulderen til os der gør en ekstraordinær indsats for at prøve at udvikle juniorbridge. Det er super fedt og det er vi rigtig glade for.

Mht. elitearbejdet oplever vi i lige så stor grad en enorm opbakning, interesse og støtte fra rigtig mange i bridge Danmark. Det er SÅ fedt at rigtig mange følger vores aktiviteter på Facebook og helt uvurderligt med den store støtte vi oplever på BBO og Facebook når vi er ude at repræsentere Danmark ved store turneringer eller mesterskaber.

Al denne opbakning er super fedt og det sætter vi stor pris på, ingen tvivl om det og jeg er ret sikker på at et ekstra "like" eller en god kommentar på BBO tit og ofte giver et ekstra stik når vi spiller. Så vores spillere nyder rigtig godt af den store opbakning og støtte i alle er med til at give os. Men i komiteen og junior UK kunne vi godt tænke os at få nogle gode input, ideer, ris og ros til det arbejde vi udfører. Så sidder du med en god ide, har du de vise sten til hvordan vi får flere juniorer eller mener du at det er dumt at bruge sin tid på juniorbridge så send os en kommentar. Vi tager meget gerne debatten herinde på siden offentligt, men hvis du hellere vil sende os en mail kan du altid fange enten Morten eller Kristoffer på mail.

Morten Bilde kan træffes på mail: morten@b-team.dk
Kristoffer Rasmussen kan træffes på mail: ejlstrupvej181@gmail.com

Vi hører også gerne fra folk der kunne tænke sig at være en del af juniorarbejdet. Vi mangler ofte folk der vil bage en kage til os, folk der kan hjælpe med opvask, madlavning eller undervisning.

Vi søger som altid efter skolelærer, skolebestyrelsesmedlemmer eller andre med tilgang til skolevæsenet der er interesseret i at prøve at få en emneuge eller et valgfag omkring bridge.

I junior UK søger vi efter folk der kunne tænke sig at være med til at træne, coache og undervise vores etablerede juniorer så vi fremover kan fortsætte de gode resultater.

Så kort fortalt, har du ideer, ris eller ros, har lyst at hjælpe til, så kom med en kommentar herinde eller send os en mail eller giv os et ring. Alt modtages med kyshånd, ellers udvikler vi os jo ikke :-)

Med venlig hilsen

Kristoffer Hedegaard Rasmussen
Juniorkomiteen + junior UK
Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn