Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Ny aderesse til DBf

Ny aderesse til DBf

emailnotifikationer
 
 
Hej

Det er nu et stykke tid siden det blev offentliggjort, at sekretariatet og Bridgeforlaget skal flytte pgr. af kro salget. Jeg vil opfordre til, at alle som kender et GODT og gerne billigt sted retter henvendelse til Flemming Bøgh-Sørensen eller Henrik Friis.

Kim Nielsen

Svar

Svar

 
 
 

Hvad er præmisserne? Skal jeg begynde at lede i Skanderborg og omegn?
Svar
 

Hej Ib

Det kan være  hvorsomhelst - idag foregår størstedelen af kontakten til DBf per tlf. eller internet, dvs. adressen er egentlig ligegyldig, og uanset hvor i Danmark hovedsædet kommer til at ligge burde det være muligt at skaffe kvalificeret personale (dette er ikke en kritik af det nuværende personale - de gør det godt !).

Det burde være velkendt at jo længere man kommer fra København (og en del af Østdanmark) jo billigere bliver det - og da både riget og DBf fattes penge, så ......

Keld Jensen
Svar
 

Hej Ib

Godt spørgsmål! Det er svært at vide hvad DBf leder efter, måske kunne de oplyse hvilke krav de stiller til det nye sted, størrelse, lokation m.m.

kim nielsen 
Svar
 
Ja, Kim, jeg hører gerne, hvis der er nogen, der kender nogle egnede lokaler, vi kan leje eller købe.

Hvad der er egnet har jeg drøftet med hovedbestyrelsen i fredags. Derfor leder jeg nu efter noget, der ligner 180 kvm. kontor og 300 kvm. lager i omegnen af København, for eksempel Herlev, Søborg, Gladsaxe, Bagsværd eller Lyngby.

Keld har ret i, at vi i princippet kan have DBf's sekretariat hvor som helst. Der er dog ingen planer om at skifte hele medarbejderstaben ud, og derfor er det Storkøbenhavn, der søges i.

Mvh
Flemming Bøgh-Sørensen
Generalsekretær

Svar
 


Jeg vil anbefale jer at tage fat i udlejningsafdelingerne hos de store administrations selskaber - Fx Datea og DEAS. I kan sagtens sætte flere firmaer i sving og på den måde have mere at vælge i mellem.

De er meget sultne efter at udleje for tiden, og er derfor villige til at lave mange ændringer i eksisterende lejemål for at få det til at passe til jeres ønsker.

Mvh. Susanne



Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn