Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » De gl. skrivesedler efter sidste stik

De gl. skrivesedler efter sidste stik

emailnotifikationer
 
 
Vi har i klubben en livlig diskussion om hvad der skal stå på sedlen når parret ikke har spillet det givne spil i runden. En mening er at der skal stå "middel," en anden at der skal stå "ikke spillet", en tredje udgave er blot ------------Det aktuelle eksempel er at man diskuterer de netop spillede kort og derfor glemmer tiden, og det sidste spil må derfor ikke spilles. Det skal oplyses at TL før turneringens begyndelse har meddelt spillerne, at man skriver sådan og sådan. Gamle, erfarne spillere, vil nu se "det rigtige" på skrift. Jeg har set i propositioner, men intet fundet specifikt. Kan panelet hjælpe? M.v.h. John Flintsø 66407
Svar

Svar

 
 
 
Principielt er det ikke spillernes afgørelse om man skal have middel på spillet, eller om der fx skal tildeles middel plus eller middel minus til et af parrene eller dem begge. Det er noget turneringslederen afgør. Derfor forekommer det mig bedst at skrive ikke spillet. Turneringslederen skal under alle omstændigheder på en eller anden måde have at vide hvorfor spillet ikke er spillet, men det sker måske så ad andre kanaler?

Hvis man bruger Bridgemate, skal man taste 0 for kontrakten; det genererer resultatet ikke spillet (forkortet IS).

Propositioner og reglementer plejer ikke at være så detaljerede at de fastlægger den slags detaljer præcist, så det jeg har givet udtryk for her, er mit personlige forslag. Det er klart at det er den lokale turneringsleder der bestemmer.

Svar
 
Jens Brix Christiansen.
Tak for dit svar, som er i overensstemmelse med min egen opfattelse. tak
John Flintsø
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn