Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » lille sytemkort windows 8

lille sytemkort windows 8

emailnotifikationer
 
 
Hej

Jeg har oplevet et lille problem når man udskriver det lille systemkort på en Window's 8 maskine, så får man ikke understregningerne med af udspillene, selvom de er markeret.

Har andre det samme problem?

mvh.

Søren Justesen
Svar

Svar

 
 
 
Hej Søren

Jeg har også brugt DBFs lille systemkort på min win8 pc. Ingen problemer med udspilsangivelsen, men udskriften bliver halvfed og gnidret, som om der bruges for megen tryksværte.

Jeg brugte tidligere Lee Edwards glimrende non-ACBL-Convention Card Editor, som også findes med DBF-opsætning, men det kan jeg ikke få til at køre på win8; på win7 fungerer det fint. Er der nogen der har fået det til at virke under win8?

Mvh

Jens U Kromann

Svar
 
Jeg har haft det samme problem indimellem. Jeg har aldrig brugt Windows 8, så det har enten været på en tidligere Windowsversion eller under Linux. Jeg tror ikke det specifikt har noget med operativsystemet at gøre.
Svar
 
Jeg har også oplevet det. Jeg kan så omgå problemet ved at skrive det ud via en PDF-printer, og så printe det ud vha Acrobat.

Alt tyder på at det har noget med printerdriveren at gøre.
Svar
 
Jeg synes nu ikke det er meget anderledes - om overhovedet. I øvrigt er det jo altid en pdf-fil der dannes. Jeg har prøvet at udskrive til min Bullzip pdf-creator. Eksempel vedhæftet. Stadig gnidret.

Men udspilsangivelserne står pænt!

Mvh

Jens

Lille_systemkort_-_03_34736_4444.pdf
Svar
 
Hej med jer.

Hvis man gemmer pdf'en lokalt og derefter printer, så er understregningerne med.
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn