Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: lidt forskelligt

RE: lidt forskelligt

emailnotifikationer
 
 

ORGANISATIONSDAGEN

Som et andet Gustav Vasa sank flagskibet ORGANISATIONSDAGEN næsten inden det var kommet i søen.

Nå, men der er jo intet, der ikke er godt for noget. Nu kan man da mageligt skippe den slags aktiviteter i de kommende masterplan for Bridgens fremtid i Danmark.

LODTRÆKNINGEN til POKALEN

Den 2. oktober var også sidste frist for tilmelding til POKALEN.   Lodtrækningen plejer at foreligge meget hurtigt (en af de ting det gamle sekretariat rigtigt havde fået styr på).

Lidt forsinkelse kan vi vel godt klare i år - situationen taget i betragtning.

Men sidste spilledag er altså den 22. oktober og imellem ligger der en efterårsferie - hvor det traditionelt er vanskeligt at få fat i hinanden m.h.p. at aftale nærmere nærmere om tid og sted holdende indbyrdes og imellem. - så pleasee.

TILSLUTNINGEN til Pokalen

Antallet af tilmeldte hold er faldet drastisk i år. Det kræver en umiddelbar analyse. Ellers risikerer denne traditionsrige turnering også at ende på aflysningernes losseplads.

Vi bør som minimum spørge de hold, der deltog sidste år om deres bevæggrund til fravalget i år. - ja, måske ligefrem lægge et spørgeskema på nettet, så også de der er sprunget fra tidligere - eller måske aldrig har deltaget - kan give deres besyv med.

Jeg kan på stående fod godt opstille mindst 10-15 forskellige fravalgsbegrundelser, som man kunne bruge til et afkrydsningsskema - ud over rubrikken "andet" selvfølgelig.

Mvh Peter Møller Nielsen

 

Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn