Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Bridgefestival

Bridgefestival

emailnotifikationer
 
 

Jeg tror, at DBF har begået et kæmpe selvmord ved at flytte "Bridgefestivallen" til Svendborg. Det tager lang tid at opbygge et festival image og få alt til at fungere så godt som det har gjort i Vingsted. Jeg er for bridgesporten bange for, at dette vil medføre en stor nedgang i antallet af deltagere til den kommende bridgefestival. Jeg håber selvfølgelig, at jeg tager fejl.
Svar

Svar

 
 
 
Hej Per

Kun en kommentar til dit sædvanlige ævl: skal du ikke snart have skiftet din søvlpapirhat ?

mvh
Tom Nørgaard  
Svar
 
Hvis man slår en cirkel rundt om Svendborg med en times kørsels afstand.
Hvor mange bridge medlemmer er der så?
Set i forhold til antal medlemmer med samme køretid fra Vingsted?

Jeg tror, at sideturneringer får svært ved at holde antallet i de kommende år.
Men vil følge det spændt i referaterne.

Selve hovedturneringerne får nok ikke problemer uanset hvor man placerer festivallen.
Hvad angår pladsen har man ikke udnyttet alle faciliteterne i Vingsted.


Ulrik Kjær
Vejle 




Svar
 

Svar
 
Det skal da nok blive fedt. fx
Tættere ved en rigtig by
masser af campingpladser tæt på. Vel at mærke campingpladser med ordentlige faciliteter
En acceptabel afstand er jo en individuel størrelse. Men accepterer man 2 timers kørsel, så dækkes København, Århus, Odense, Esbjerg, Herning og trekantsområdet. Så jeg tror da, at mange flere vil komme til. Måske ikke første år, for nogle har måske holdt sig væk, fordi de ikke ved hvilken super oplevelse er det er at være til bridgefestival, og så er der jo lidt langt. 

Så lad os da se på faciliteterne inden vi dømmer Svendborg "ude".
/Torben Kelså
Svar
 

Svar
 

Hej alle

Som vi for kort tid siden erfarede er bridgefestivalen nu flyttet til Svendborg.  Styregruppen for bridgefestivalen har vurderet, at Vingsted snart vil være for lille og derfor taget action. Det skal de have ros for. Deres anbefaling af at den skulle flyttes til Svendborg skal nu stå sin prøve, og jeg håber virkelig det vil vise sig at være en rigtig beslutning.
 

Jeg er desværre lidt skeptisk i forhold til om festivalen kan fortsætte eller fastholde den flotte fremgang i antallet af deltagere, som der har været de sidste år.

I følge tal fra DBf udgør nærområdets (distrikterne Øst- og Sydjylland) bridgespillere mindst 50 % af alle deltagerne i sideturneringerne. Langt de fleste af disse overnatter ikke og får nu ca. 200 km ekstra at køre om dagen. Nogle på debatten mener ikke, at  dette har betydning. Jeg er ikke enig i dette.

Når man ser på de(trods alt få) tilkendegivelser, der er kommet på fx debatten, fremhæver mange, at det store udbud af restauranter og barer, som er i Svendborg, er fremragende og et virkeligt løft for festivalen. Vi er en del, der kommer fra Nordjylland, og vi kommer på festivalen for at spille bridge, og ikke for at bruge en masse penge og tid på restaurantbesøg.
Deltagere, der kun kommer på dagsbasis for at spille en enkelt eller to sideturneringer, mener jeg heller ikke vil bruge meget af deres tid på restaurantbesøg.  Festivalen bliver vel arrangeret for at vi skal spille så meget bridge som muligt og møde ligesindede.


Et lille suk! Næste års bridgefestival er den 10., og jeg havde håbet på at vi kunne holde et lille jubilæum i Vingsted, da stedet har været med til at sætte bridgen på dagsordenen rundt omkring i klubberne.        


Jeg har andet steds nævnt, at bridgefestivalen er forbundets absolut største event og vedkommer alle bridgespillere i Danmark; men hovedbestyrelsen skal ikke have ros for ikke at tage distrikterne med på råd ved valget af nyt spillested de næste 3 år. Jeg finder det besynderligt, og kan slet ikke se, hvorfor de ikke skulle tages med på råd, før man bandt sig for en 3 års periode.
 

Kim Nielsen
Klarup

Svar
 
Netop hjemvendt fra en fantastisk uge i Svendborg kan jeg kun konstatere at dommedagsprofeterne Søren Vinther, Per Frederiksen og Kim Nielsen tog så meget fejl, at det er svært at formulere i ord. Stigninger i deltagerantallet i alle typer af turneringer taler sit eget sprog. Desuden er Svendborg så dejlig en by, at succesen er ekstremt udtalt. Jeg hørte INGEN udtrykke savn af Vingsted, men kun glæde over valget af Svendborg som Danmarks nye bridgehovedstad.

En stor tak til de ansvarlige i DBF. Som jeg har forstået det, er der skrevet aftale t.o.m. 2016, men mon ikke vi kan forvente at skulle spille bridge i Svendborg i mange år fremover?

Skjønne
Svar
 
Ganske enig. Dog et par forhold, der irriterede os.

1. "Gymnastikrummet" egner sig ikke til at spille i - i hvert fald ikke i den varme, vi havde.

2. Der manglede en D-række i onsdag aftens bronzeturneringer.

Hvad mener han ? Jo en D-række for drukkenbolte og par, der ikke finder det relevant at stille med et udfyldt systemkort.
Det er helt i orden, at nogle gerne vil fyre den af med druk og bluff-meldinger i lange baner, men lad dem få deres egen kravlegård. 
Det skete var en hån mod vi andre, der har betalt 160-kroner for at deltage i, hvad vi troede skulle være en fornøjelig aften.
Vi mistede i den grad lysten til at deltage i næste dags guldturnering og afslutningsfest. Så vi pakkede og tog hjem torsdag morgen.

Misforstå mig ikke. Jeg taler ikke om et alkoholforbud eller lignende. (Kan godt selv kværne et par fadbamser). - Blot lidt almindelig pli - tak !

Med venlig hilsen og forhåbentlig på gensyn i det sydfynske til næste år.

Peter Møller Nielsen  

 
Svar
 
Jeg må indrømme at jeg overhovedet ikke kan genkende Peter Møller Nielsen beskrivelser af sine modstandere. Jeg har deltaget i tre aften bronzeturneringer og har ikke set fulderikker. Og folk der ikke har udfyldt meldekort kan man jo bare spørge. (Og desuden møder man dem jo kun i to spil). 

Jeg synes faktisk det er betydeligt værre dagen før at melde fra en turnering, som er blevet styrkeinddelt for flere dage siden. Det lyder jo ikke til, at i har været syge eller noget. Og iøvrigt var der naturligvis ingen problemer med useriøs bridge i den pågældende turnering.

Mht varmen er det da bedre end kulde. Desværre stod der noget om aircon næste år i en eller anden bulletin. Det håber jeg ikke - dels kan man ikke have åbent ud til og dels bliver der næsten altid skruet så højt op,at man ryster af kulde.

Og iøvrigt enig i at forholdene i Svendborg er klasser over Vingsted.




Kim Nørgaard Nielsen
Svar
 
Det lyder som om din beslutning har været en ægte win-win :)
Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn