Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » DM KLUBHOLD 2017

DM KLUBHOLD 2017

emailnotifikationer
 
 

Jeg har netop været BBO-indtaster ved DM Klubhold 2017. En helt igennem fantastisk oplevelse, hvor der blev vist masser af spændende bridge fra de 12 deltagende hold. En turnering kræver masser af forberedelse, og jeg synes de frivillige jeg mødte i Haderslev var pragteksemplarer på, hvordan man arrangerer sådan en turnering. Der var et ekstremt højt serviceniveau, og alt klappede når det skulle. FLOT ARBEJDE !

Jeg kan desværre ikke indsætte et billede af de mange mange frivillige her i dette opslag.

MEN - så må du istedet klikke på dette link: http://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=22027

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jan,

Jeg synes, at du mangler en fortjent plads på billedet. Godt gået Jan.

Herligt at der er noget, der funker, når der er så mange andre ting, ikke lige klapper pt. (f.eks lodtrækningen til pokalen. -  bevares søndagen er ikke gået endnu.)

Peter Møller Nielsen

Svar
 
Svar
 

Lad denne gode oplevelse sprede sig. Også til de distrikter, hvor klubhold i år måtte aflyses p.g.a. for få tilmeldinger. Og ikke mindst til "Dansk Bridge". selvom det måtte kræve nogle andre redaktionelle kriterier end de nuværende. Gerne med en baggrundshistorie om hvad turneringen egentlig er for noget, og andet end kun et obligatorisk referat af finalen. JEG synes det er en vigtig historie for "dansk bridge" i almindelighed.

 

Jeg er selv skyldig for ikke at tilmelde mig, p.g.a. praktiske problemer. Så jeg skal ikke spille uskyldig. Jeg har også fravalgt pokalturneringen i år, p.g.a. diverse irritationsmomenter fra de senere år. Er det kun mig - eller er der der andre, der som udgangspunkt havde forventet en folkelig bridgeturnering, men synes man mest er statister i en stor cirkusforestilling med det ene formål at behage hoffet? Bare der dog blev meldt klart ud om vilkårene, i det mindste.

 

Uanset om jeg har ret eller uret - der skal altså også noget mere reklame til for at lokke folk til. Lige så med Serie 1, der i distrikt Østjylland i år afvikles med 4 - skriver F-I-R-E - hold?. Hvor mange bridgespillere i Danmark ved overhovedet at disse turneringer findes? Ligger ansvaret hos DBF, hos distrikterne eller hos klubberne? Jeg har desværre ikke nok historisk erfaring til at kende baggrunden. Håber andre kan hjælpe. Og hvor kan der bedst sættes ind? For det er vel et problem? Eller skyldes den opfattelse også kun min manglende erfaring?

Svar
 

Hej

 

På holdet vegne vil jeg gerne sige en kæmpestor tak til alle, som har hjulpet med til at give os spillere en fantastisk weekend i Haderslev. Et helt igennem forrygende arrangement som kun kan lade sig gøre, fordi alle omkring turneringen har gjort en stor og engageret indsats.

Også stor tak til modstanderne for at være med til at skabe en god og positiv stemning ved bordene.

Jeg håber vi ses til næste år

Med venlig hilsen

Peter Boel Nielsen

Fjends Bridgeklub

Svar
 

.... og det er derfor at bla. divisions turneringen skal afvikles på bridge centre og IKKE forskellige hoteller. Jeg kan ikke mindes et sted, hvor jeg har følt mig mere velkommen. En fantastisk stab af frivilige, gjorde at det var en fornøjelse at være i Haderslev. Og så gjorde det mig ikke noget, at en øl kostede 12,- kr istedet for de 80,- kr jeg betalte på Opus !

mvh

Tom

Århus BK   

  

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn