Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Damedivision

RE: Damedivision

emailnotifikationer
 
 
Det er nu over en uge siden tilmeldingsfristen til Damedivision, og stadig ingen sæsonplan. Hvornår kommer den og det samme med 2.runde pokal
Svar

Svar

 
 
 

Kære Helle

 

Vi er klar over, at vi er forsinkede, og det beklager vi naturligvis. Det skyldes, at vi pt. er mangler hænder i sekretariatet. Damedivisonen bliver lagt op senere i dag.

 

mvh

Charlotte Fuglsang

 

 

Svar
 

Hvorfor mangler man hænder i sekretariatet?

 

Thomas Berg

Svar
 

Kan være man mangler hænder i sekretariatet.  Til gengæld er der åbenbart nogen der bruger de hænder de har.

Jeg kan da se at lodtrækningen til 2. runde i Pokalturneringen er lagt frem. Så hurtigt er det heller ikke altid gået de foregående år. Men dengang var folk måske bare lidt mere tålmodige.

 

I øvrigt fint at man har rykket turneringsplanen i Pokalen, så der ikke skal presses en spilledato ind i december, hvor det er svært at samle 8 mennesker i weekenderne.

Svar
 

Ja, supergodt at friholde december for Pokalkampe!

 

Måske er den fremrykkede frist i år årsagen til de færre hold? Alle de skrappe skal jo nok holde sig til, men mange hyggehold, der kunne have glæde og fonøjelse af at spille 2-3 kampe i Pokalen, har måske slet ikke været opmærksomme på Pokalen, før det var for sent. Tilmeldingsfristen ligger så tidligt, så man måske skal bede klubformændene gøre mere reklame for det helt ved starten af sæsonen?

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn