Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hjemmesiden

Hjemmesiden

emailnotifikationer
 
 

I en anden tråd nævnte Gitte Druedal Klubnyt fra oktober. Det fik mig til at lede efter dette nummer på DBf's hjemmeside. Kors!

På forsiden er der en hovedmenu hvor man kan klikke på Klubinfo. Det tænkte jeg måtte være et oplagt sted at lede efter oktobernummeret af Klubnyt. Og der er da også yderligere en venstremenu hvor man kan finde Klubnyt. Seneste nummer er fra juni i år.

Nu er der ud over hovedmenuen en ekstra menulinje foroven med lidt mindre bogstaver. Her kan man finde Medlemsinfo. Aha, så må de vel have lagt det seneste nummer her, tænkte jeg. Her skal man jo være logget ind for at læse med. Fint nok. Dér er der så et menupunkt der hedder Klub-nyt (nu med bindestreg). Sandelig om ikke det er præcis samme indhold som kan tilgås fra hovedmenuen uden log-in.

Så ville jeg tilbage til Debatten for at se hvad det var Gitte havde skrevet om Klubnyt fra oktober. Men sært nok er der ikke nogen af de to gennemgående menuer foroven, der har et menupunkt Debat. Det skal man tilbage til forsiden for at finde.

Jeg har også tidligere i anden forbindelse prøvet at skulle finde rundt på siden. Det er sandelig ikke blevet nemmere efter omkalfatringen. Det visuelle udtryk er måske nok blevet bedre, men brugervenligheden er røget ud med badevandet.

Man må håbe at ansættelsen af Jeppe Knappe som IT-chef også medfører lidt oprydning på hjemmesiden. Eller måske er det den omtalte praktikant!

Mvh

Kromann

 

Svar

Svar

 
 
 

Som omtalt i klubnyt så har vi fået en virksomhedspraktikant, men kan vi ikke undlade at omtale personen som 'praktikanten'. Det tenderer efter min opfattelse voksen mobning. Og så vil jeg ellers glæde mig over det nye tiltag med et nyhedsbrev. Men det skal selvfølgelig være til at finde af dem det måtte interessere.

 

Bedste bridge hilsner

Ole Raulund

Svar
 

Hej Jens,

jeg har set Klubnyt i Spar To i Roskilde. Det indeholder en navneliste over ansatte i Sekrtariatet. Her optræder Britta Sønderby Hansen som praktikant, mens Kirsten Rask ikke står på listen.

På hjemmesiden under "Kontakt", "Om sekretariatet" figurerer Kirsten, men ikke Britta.

Klubnyt fra oktober ligger ikke på hjemmesiden. Nyeste udgave der er fra juni.

I Vig BC har vi ikke modtaget klubnyt for oktober (vores mailadresse var vist forkert), men vi plejer at modtage det - og vi har ikke rettet adresser i flere år. Måske er en mailingliste gået tabt.

Jeg synes også det er noget af en udfordring at finde rundt på hjemmesiden. Fx findes Pokalturneringen slet ikke på listen under Resultater, Holdturneringer.

mvh Gitte

 

 

Svar
 

/turneringer/holdturneringer/pokalturnerigen

Forklaring:

1. Vælger 'turneringer' oppe i toppen af skærmbillederne mellem 'Klubinfo' og 'kurser'

2. Vælg Holdturnering i venstre side af skærmbilledet

3. Vælg pokalturneringen.

 

Husker forøvrigt et af Charlotte Fuglsangs første spørgsmål til mig: "Synes du virkeligt at hjemmesiden er god?". Mit svar: "Nej men den var dyr!".

 

Bedste bridge hilsner

Ole Raulund

 

Svar
 

Hej Ole,

det er ikke nemt at huske den nyansatte praktikants navn, Britta Sønderby Hansen, når man kun har haft mulighed for at læse det på en klubaften. Britta optræder ingen steder på hjemmesiden. Jeg har i dag fundet hendes navn på side 58 i Bridgebladet.

Tenderer det også til voksen mobning, hvis man omtaler Charlotte Fuglsang som 'direktøren'?

mvh Gitte

 

Svar
 

Hej Ole,

jeg har forlængst fundet Pokalturneringen. Hjemmesiden er en udfordring - ikke en totalumulighed.

mvh Gitte

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn