Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Prins Henriks Grand prix

Prins Henriks Grand prix

emailnotifikationer
 
 

Da Christian Reinholdt fik den ide med hjælp fra Anna Von Lowzow og Prins Henrik samt Aller, at lave en landsdækkende turnering med finale i Allerhuset,blev den modtaget i DBF med jubel.

Sekreteriatet gik hurtigt igang med at få den sat på skinner og sendt ud til alle klubber uden de helt store regler,det vigtigste var at få så mange spillere med på den ide i en guldturnering eller en sølvturnering over ca 5 uger(sådan som jeg husker det)

Det blev en bragende succes, især at så mange fra bredden i DBF havde deltaget og var med i Allerhuset til finalen,ja så stor en succes at man i evalueringen af turneringen mente at det bliver nødvendigt til næste Grand prix at lave strammere regler samt kun som guldturnering,

Det er efter min mening kun for at der så ikke kommer så mange fra bredden,da de fleste spillere ikke har kondi til at spille så mange spil som det kræves i en guldturnering og dermed kan eliten så igen få en finale hvor der ikke kommer spillere fra udkant Danmark og tar opmærksomheden.

Det er nu der skal være en debat om den turnering inden den bliver sendt ud i færdig form til distrikterne.Håber at der er nogle der lyst og mod på at deltage i en debat om turneringen til glæde for bredden i DBF.

hilsen Ole Randrup fra en lille i klub i udkant Danmark

Svar

Svar

 
 
 

Super.

 

Det bliver en guldturnering.  Så slipper jeg for kval.  Kan møde op som jeg har lyst og med hvem der gider spille med mig.

 

Det var dog mega fedt da Prins Henrik sagde ja til 2 billeder sidste år og bagefter sage.  Åhh.  En såkaldt selfie.  Flink fyr.

 

G

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn