Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Beregning af handicaptal i holdturnering (uden brug af bridgemates)

Beregning af handicaptal i holdturnering (uden brug af bridgemates)

emailnotifikationer
 
 

I sidste uge spillede jeg som substitut i en fynsk klub. Vi skulle spille holdturnering. Sammensætning af hold foregår i klubben på den måde, at bedste par i rækken spiller med dårligste par i rækken. Jeg var så heldig (uheldig), at min makker hørte til det bedste par i rækken. Klubben spiller ikke med Bridgemates, så spillene bliver ikke indtastet, kun resultatet af kampen. Hvordan kan man lave handicapberegning ud fra den situation??? Da vores holdpaller ikke fik meldt deres udgange, var det en totalt tabt kamp! Opdagede dagen efter at jeg havde fået +2,24 på mit handicaptal. Det havde alle  4 spillere på holdet fået og modparten havde fået -2,24. Er det i orden at beregne et summarisk handicaptal???

Hvis det er tilfældet, vil jeg da ikke længere stille op som substitut i en holdkamp i klubber som ikke bruger BM.

Er der nogen som har en mening om det???

God bridgeuge! Venlig hilsen 

Irma Holst Pedersen

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

Efter at have skrevet ovenstående fandt jeg handicapreglerne på denne hjemmeside, det ser ud til, at det er den gængse metode.

Synes måske så,at man I klubberne skal overveje hvordan man sammensætter holdene. Måske skulle man lade parrene selv vælge hvem man vil på hold med!

Undskyld ulejligheden.

Venlig hilsen

Irma

Svar
 

Hej Irma

 

Det kan simpelthen ikke passe.  Der må være noget galt.  Vi bruger bridgemates i hold og så store udsving ser jeg aldrig i hold, selv når vi får bøllebank.

 

Venlig hilsen  Super_G

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn