Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » BBO fra seniorhold ?

BBO fra seniorhold ?

emailnotifikationer
 
 

Er der i år ikke nogen BBO-transmission fra DM-finalerne i seniorhold i den kommende weekend ? Der er i hvert fald ikke noteret noget i BBO's kalender.

Nu har vi ellers varslet vore supporters om, at der kunne være en - måske nok minimal - chance for at opleve os i hændervridende og van(d)vittige kampe mod eliten  :) 

Hulk - Hulk 

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Peter

Gud hvor er du dog en klaphat! Du sidder 24/7 parat til at nedgøre og svine enhver til, som enten arbejder i DFB eller drister sig til at lægge et stykke frivilligt arbejde. Nu fik du langt om længe skovlen under Jan Nielsen, som har gjort et fantastisk stykke arbejde med BBO, som jeg i hvertfald, har nydt rigtig meget. Så af alle menesker er det lige dig der brokker dig over at der ikke lige er en frivilig der er klar til at overtage "jobbet" - sikke en skam, da du jo så ikke har en ny at svine til !! Men op på hesten igen Peter, der er sikkert flere som du kan nedgøre og få til at trække sig.    

Svar
 

Hej Tom,

Nu be'r jeg Dem fru Heilbunt, som det vist hedder et sted i litteraturen. Der er noget, du har totalt misforstået.

Jan og jeg har det bedste forhold - senest bekræftet under seniorhold i Slagelse forgangne week-end. Mit problem er, at jeg ikke har kunnet få ud af ham, hvorfor han er stoppet.

Flere af topspillerne i dansk bridge har jeg heller ikke kunnet få noget ud af om, hvad der foregår i toppen af forbundet. - En sagde ligefrem, at det nok ikke var fremmende for landsholdsudtagelser mv. at fremsætte kritik - selv om det bare var af spillelokaliterne i Slagelse !

Vi udenforstående kan kun iagttage, at den ene efter den anden af de superfrivillige stopper. Aflønnede medarbejdere fyres eller sygemelder sig.

Jeg ville ønske, at nogen kunne fortælle os menige, om hvad der foregår. - Det er jo trods alt os, der betaler gildet.

Jeg tager gerne en klaphat på - men det er p.t. ikke for DBF's ledelse  :)

Peter

 

 

 

Svar
 

Jeg må tilslutte mig den sidste ærede taler. Man har en fornemmelse af at det sejler i toppen af forbundet/sekretariatet, og det er forbandet, at man ikke kan få at vide, hvad det er.

I øvrigt synes jeg ikke det klæder debatten her på forum at kalde nogen for klaphatte eller andet. Hvad skulle det dog gøre godt for?

Mvh

Jens

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn