Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Prins Henriks Grand Prix

RE: Prins Henriks Grand Prix

emailnotifikationer
 
 

Er det aflyst for i år? Det fremgår af en annoncering af en guldturnering, men jeg kan ikke se det noget andet sted på DBfs hjemmeside.

Er der nogen der har gjort sig tanker om fremtiden for denne turnering?

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens

Jeg modtog mandag den 12. februar mail fra Jeppe Knappe, at turneringen var aflyst. Det fremgår af mailen, at den er fremsendt til formænd for klubber, der skulle have afholdt turneringen.

Mvh

Ulla Tradsborg

Svar
 

Kære Jens Kromann

​Mailen nedenfor blev sendt til de klubformænd, hvor klubberne havde ønsket at deltage. Mailen blev udsendt den 12. februar i år. Dagen før HKHPH´s død. Der er er endnu ikke taget stilling til fremtiden for turneringen.

 

Mvh

​Charlotte Fuglsang

 

Kære formand for en bridgeklub, der har tilbudt at afvikle en indledende runde i Prins Henriks Grand Prix

 

I respekt for den svære sygdom som vores protektor lider under i disse dage, har vi besluttet at aflyse Prins Henriks Grand Prix 2018. De spillere, der har glædet sig til at spille turneringen, får informationen i martsnummeret af Dansk Bridge – men beslutningen om at aflyse er ikke fortrolig indtil da.

 

Som tak for at I stillede jer til rådighed for at arrangere en indledende runde, får I her et tilbud om at afvikle en ekstra sølv- eller guldturnering. I behøver ikke at holde den på netop den dag I havde planlagt at spille indledende runde på; men I må naturligvis gerne.

 

Fakta om ”erstatningsturneringen”:

  • Der ansøges direkte til undertegnede senest 1. marts og turneringen skal afvikles i perioden 1. marts – 15. maj 2018
  • Hvis der spilles om sølvpoint skal der spilles mindst 42 spil, for guld er mindstekravet 55
  • Turneringen skal være åben for deltagere fra andre klubber
  • Turneringen behøves ikke averteret i Dansk Bridge; men vi tilbyder gratis annoncering på bridge.dk. Såfremt der hverken averteres i Dansk Bridge eller på bridge.dk, skal arrangøren på opfordring kunne redegøre for, at der med anden tilstrækkelig indsats er tilstræbt skabt et felt med deltagelse fra mindst fem forskellige klubber
  • Arrangøren er selv ansvarlig for turneringens økonomi og fastsætter selv indskuddets størrelse. Der skal ikke betales startafgift til DBf; men mesterpoint afregnes på sædvanlig vis.

 

Jeg beder om jeres forståelse for denne situation; herunder at I – hvis I ønsker at debattere beslutningen – i sprog og tone udviser stort hensyn til hovedpersonen og hans familie, der må forventes netop nu at gennemgå en vanskelig tid.

 

Svar
 

i fuld respekt for beslutningen om at genoptage turneringen, såvel som grunden til at aflyse den:

 

Hvorfor ikke udnytte en hjemmeside til også at oplyse flest muligt om hvad der foregår her og nu -både når en helt unik turnering som denne planlægges - og når den desværre må aflyses? I stedet for at vente på at "annoncere" i næste nummer af Dansk Bridge med småt skrift på side 52 eller lignende? Jeg skal her blot opfordre til at man kommunikerer bedst muligt fremover, med de midler man allerede har til rådighed.

Som forslag, overhovedet ikke som kritik.

 

Svar
 

 

Kære Søren
 
Beslutningen om at skrive til spillerne i martsnummeret af Dansk Bridge og ikke på bridge.dk er en journalistisk prioritering blandt faktorer som fx støj, tidsramme og væsentlighed.
 
Med venlig hilsen
Jeppe G Knappe
IT- og Turneringschef
Danmarks Bridgeforbund
4847 5213 / jgk@bridge.dk

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn