Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Handicap turnering - tildeling af MP

Handicap turnering - tildeling af MP

emailnotifikationer
 
 

Hej

Vi spillede for første gang en handicap turnering i klubben, og jeg har efterfølgende fået et sprg. jeg ikke kan svare på.

Når det nu er en handicap turnering, og vinder er den som psiller bedst i forhold til handicap (går mest ned), hvordan kan det så være MP tildeles dem som har scoret flest point ?

Tillægssprg. som mere er et Bridge Central udskkrift sprg. - vi spillede Mitchell turnering, men resultatet for alle par er rangeret efter handicap, ligemeget om de spillede NS eller ØV
(http://www2.bridge.dk/Default.aspx?ID=6902&ThreadID=473)
Placering 1-3 er alle på ØV siden, burde der ikke være en 1er på både NS og ØV ?

Mvh,

Christian
Svar

Svar

 
 
 

Hej Christian
 

Jeg forstår godt din undren angående MP.
 

På sigt er det DBf's ønske, at BridgeCentral i handicapturneringer tildeler fuld dosis MP baseret på den rigtige score og halv dosis MP til handicap vinderne.
 

Dog således, at hver spiller maksimalt kan få en MP gevinst pr. turnering, nemlig den største af de to posteringer han/hun er berettiget til. Den "ubrugte" MP-postering går videre til den næste spiller på listen.
 

Problemet er, at det er en omfattende opgave og meget risikabelt, at tilføje denne funktionalitet til den kode som håndterer MP i BridgeCentral.
 

Indtil videre har vi derfor valgt den pragmatiske løsning: MP i handicap turneringer tildeles alene baseret på den opnåede score.
 

Alle er vist enige om at det ikke er ideelt, men det er desværre sådan som tingene er: vi er, belært af erfaringer, nødt til at være meget, meget forsigtige når det drejer sig om at pille ved den kode, som håndtere MP i BridgeCentral.


Tildeling af MP baseret på handicap resultat i handicap turneringer kommer formodentligt på et eller andet tidspunkt, men det har lange udsigter. Mit umiddelbare gæt er at det bliver en del af det ny par-modul.



Ang. præsentation af resultater i Mitchell:


Nu skriver du ikke hvilken klub du er medlem af eller hvilken turnering det drejer sig om, men så vidt jeg kan se spiller du i 4207 Bellevue.


Jeg formoder at den turnering du hentyder til er følgende:

www.bridge.dk/4207/Klub4/Turneringer/Resultat1973.html


Hvis det ikke er den rigtige turnering som jeg har fundet, så skriv lige et indlæg med et link til resultaterne, tak.


Det er en kosmetisk ændring, men jeg synes du har ret: Det vil være bedre om der står 1-2-3 osv. som placering i både NS og ØV handicap tabellen.


Jeg retter det til BridgeCentral V235.
 

m.v.h Lars
 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn