Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Intet nyt under s(t)olen...

RE: Intet nyt under s(t)olen...

emailnotifikationer
 
 

Netop hjemvendt fra en kortere udlandsfærd, hvor jeg havde andet at sysle med end daglige opringninger til personer, som måtte vide noget om emnet, besluttede jeg mig for at undersøge, hvem der havde vundet årets DM for hold.

Det indbragte følgende erfaringer, som i det mindste Frederik Mørk vil fatte glæde ved at læse - det gælder næppe for andre...

1) DBF´s hjemmeside

2) "Schaltz sejrer i slutspillet" - det må være løsningen. Da jeg har røvkedet mig en halv time ved at læse om spil fra finalen, hvor såvel spilførere som modspillere i hvert eneste spil fik et stik færre, end jeg i mine velmagtsdage ville have fået, var der stadig ikke end antydningsvis lagt op til, at jeg skulle kende resultatet.

3) Jeg skliftede hest og gik ind under "Turneringer", undgik Nordisk Bridge Union og fandt divisionsturneringen, hvor en butler fra 4. marts kunne fremvise en halvleg, hor min gamle makker, Knut Blakset, havde fået over middel.

4) Jeg vendte tilbage til den første labyrint og fandt - i 5.-sidste linje - ud af, hvad stillingen var, da finalen blev afbrudt pga. teknisk knockout.

På tysk hedder det: "Man höre und staune..."

hans w-

Svar

Svar

 
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn