Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Kvartfinale i WBF ONLINE 2018 -- Danmark U16

Kvartfinale i WBF ONLINE 2018 -- Danmark U16

emailnotifikationer
 
 

KVARTFINALE WBF Online turnering.

Danmarks U16 hold vandt den indledende kvalifikation - og har kunnet vælge modstander i kvartfinalen mellem nr. 5-6-7-8 i kvalifikationen.

Ikke nogen nem beslutning, da der er tale om fire stærke og ret jævnbyrdige hold, der kunne vælges imellem (USA, Tyrkiet, England og Israel). Der er blevet drøftet forskellige kriterier for udvælgelsen, da der jo reelt er tale om en træningsturnering men samtidigt også en vigtig én af slagsen. Blandt andet har det været diskuteret, at vi gerne ville møde et hold vi ikke har spillet mod endnu i turneringen, vi ville gerne møde et hold der er med til VM i Kina, og et hold vi gerne skulle kunne slå :) 
Kvartfinale modstanderen bliver USA - i en kamp over 28 spil. Kampen afvikles på BBO - men vist nok uden ugler. Tidspunktet er ikke fastlagt endnu, men det vil blive opdateret her på siden, når der er nyt herom. Lige nu forsøges 24.juni - men unge mennesker i dag er jo travle mennesker, så intet afgjort endnu :)

Med venlig hilsen
Morten Bune (kaptajn) og Jan Nielsen (coach)

Svar

Svar

 
 
 

Kampen mod USA U16 er planlagt til at skulle spilles den 4. juli kl. 18.00.

Som tidligere nævnt, så er der desværre ikke mulighed for at se kampen på BBO, da den afvikles i et lukket forum. Men uanset om vi vinder eller ej, så lægger jeg resultatet har på www.bridge.dk umiddelbart efter kampen.

mvh

Jan

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn