Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Priser på webshoppen

Priser på webshoppen

emailnotifikationer
 
 
Set herfra Fyn er det bare for dyrt st handle udenlandske bridgebøger på bridge.dk.
Fragt, det er en gammeldags ting, fjern den. Fjern den i det mindste når man handler for et vist beløb, det koster altså ikke 39 kroner at sende tre bridgebøger i en kuvert.

Jeg har lige handlet to bridgebørger af Martens bøgerne, om jeg betstilte dem i USA eller i POLEN var ligegyldig, der var stadig sparret 40 DKR pr bog.

Jesper Thomsen

Svar

Svar

 
 
 

Køber du i USA, skal du betale moms og told, og Postdanmark tager et gebyr på et par hundrede kroner for at krasse de penge ind.  Du kan selvfølgelig tage chancen og håbe på, at pakken ikke bliver fortoldet.  En anden mulighed er, at købe i UK.
Svar
 
Man kan såmænd bare bruge Saxo.com. Jeg købte The official encyclopedia of bridge for et par år siden. Pris i DBFs shop: 600 kr., Gennem Saxo lige nu: 332 kr.
Svar
 
Hej Jesper,

Ja, det er billigere at købe bøger i udlandet end hos danske boghandlere. Det har det været længe pga større avancer ved indkøb af flere bøger. Der er en grund til, at boghandlere og mindre netbutikker langsomt, men sikkert bliver udkonkurreret.
En porto på 39 kr passer meget godt for tre bøger - nogle vil sågar sige, at det er billigt. Det danske postvæsen forlanger 25 kr for at sende en cd-rom i dagens Danmark, så 39 kr for tre bøger lyder i min verden billigt. Og ja priserne er flerdoblet over den seneste årrække, fordi færre og færre sender breve med posten...

Mvh
Jacob

Svar
 

Hej Jesper og Jens

Som ansat i Bridgeforlaget vil jeg også gerne kommentere på prissætningen af varer og forsendelse.

I Polen (EU) er momssatsen på bøger vist nok kun 10%. Og når man køber Martens-bøger i Polen er det sikkert direkte fra Martens selv. Så man sparer både på moms og forhandleravance. Så en besparelse på 20-25% i forhold til vores priser er ikke overraskende.

Som Karsten skriver, må en amerikansk forhandler ikke fakturere moms på varer solgt til Danmark. Disse skal pålægges moms og told ved indførslen til Danmark.

Portoen på 39 kroner dækker alene PostDanmarks takst for et A-brev mellem 0,5 og 1 kilo, frankeret med frankeringsmaskine. 
 
The official Encyclopedia of Bridge er meget speciel. Vi sælger ca. et eksemplar om året. I forbindelse med udgivelsen af den seneste udgave i 2011 satte vi forrige udgave på forskellige udsalg. Efter 2 år havde vi solgt de 4 eksemplarer – men så var prisen også kun 80 kroner!
 
Den officielle (påtrykte) pris er $ 54,95, som er prisen uden moms i USA – Så Saxo får den givetvis tilbudt billigt lige nu fra deres leverandør. (Saxo har den næppe selv på lager.)
 
Mvh Morten Henningsen, Bridgeforlaget
Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn