Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » BC3
 
 

Når jeg vil oprette en parturnering og kommer til hvad der skal være bundscore,har det lige fra Bridgecentralens fødsel været at 0 som bundscore var det at der blev foreslået.

Her i BC3 er det 0 som middelscore der bliver foreslået, er der nogen der kan fortælle mig hvorfor nu det ?

hilsen 

Ole Randrup

Svar

Svar

 
 
 

Opdateringen til BC 3.2.1, der udkom i dag, har gjort upload af resultater langt hurtigere.

Mange tak for det.

Freddy

Svar
 

Hej alle.

Jeg kan ikke forstå at man ikke kan udskrive alle rækker på den samme  startliste i den nye bc 3 som man kunne i bc 2 når der er en sted hvor man kan sætte et flueben som brues når man skriver slutresultat ud.

jeg kan heller ikke forstå at bc 3 bruger så lang tid på at udregne handikap når vi er færdie med en turnering enaften som forsætter næste gang, man kunne måske sætte den til at udregne handikap om natten for ingen har brug for at vide deres handikap før næste dag, kun hvis der spilles en handikap turnering som afsluttes samme dag /aften.

Niels Chr. Beck

Svar
 

Hej alle især IT-ansvarlige i DBf!
Nu serveren tilsyneladende er overbeslastet ville det være en god ide at fjerne de mange opfriskningen af handicap og MP.
Det må være nok det gøres når programmet startes og inden slutberegning af ny hcp.
Mit ønske til BC3 var en funktion: 'Opret sektion som'  så når 1. sektion er lavet kan man kopiere og derpå lave de smårettelser der kræves(såsom skift mellem Type A og B i 5-bords Howell og op/ned rykninger i startlistrer). Det er ganske urimeligt at man skal lave de samme 'vinge på'  og 'vinge af' i hver række  3 til 6 gange.

       Mvh Johs Ch 4372

Svar
 

Hej alle I der i, der sørger for, at vores klubber virker i det daglige!

jeg har her 5il aften skrevet således til DBf’s direktør:

Hej Charlotte!

Jeg er vel vidende om, at I i forbundet har beroliget os i klubberne med, at svartiderne i BC3 skulle være blevet forbedret. Om det allerede er sket, eller om det stadig er noget, vi skal vente på, står for mig noget uklart. 
Jeg var derimod ikke klar over, at det for jer i DBf og for jeres it-leverandør, kommer som en overraskelse, at der i Danmark er ca 315 bridgeklubber med næsten 26.000 medlemmer, der starter sæsonen i begyndelsen af september. At man fra jeres, og måske mest fra jeres it-leverandør, ikke har sørget for, at den nye BC3 virker tilfredsstillende med det antal klubber (læs er blevet testet i det miljø) står for mig som en gåde.
For at illustrere mit synspunkt, skal jeg berette, at jeg efter vores første klubaften i Holte Bridgeklub, måtte bruge ca en halv time mere end jeg er vant til med en iøvrigt ikke voldsomt godt performende BC2.
Her til aften, mandag den 10/9, skulle jeg rette et forkert indtastet medlemsnummer -en substituts medlemsnummer var blevet indtastet forkert - og derefter lægge aftenens resultater på nettet. Det må vel sige at være en relativ simpel operation. Alt i alt tog det mig lidt mere end et kvarter. 
Det er simpelhen ikke tilfredsstillende. 
 
--
Med venlig hilsen
Jesper Debois
Turneringsansvarlig Holte Bridgeklub
mail jesper@ljdebois.dk
mobil +45 31 33 71 75
Svar
 

Hallo Jesper & andre BC3 brugere

Ting tar tid, Jeg har lige fra først i maj og ind til i går rapporteret 20 fejl/mangler til dem som tar sig af dette,rigtig mange af de fejl er rettet hurtigt, andre er der endnu ikke taget hånd om,men jeg er stadig overbevist om at BC3 som er dårlig testet inden det blev frigivet ,bliver rettet til når der bliver lidt luft i det udvalg som tager sig af dette.Mit håb er stadig at DBF udsender et spørgeskema til vi klubber her sidst på måneden om vores mening om BC3 og hvad ønsker vi har til forbedringer,så vi ikke skal bruge Debatten til at få vores mening hørt,og det kan der jo så blive svaret på her i Debatten om man vil det.

Hilsen 

Ole Randrup

Svar
 

Kære alle

Tak for jeres rapporteringer og bemærkninger om hastighedsproblemer m.v. 

Vi er opmærksomme på, at BC3 stadig har en række problemer på almindelige basisfunktioner - herunder, at der stadig er funktioner, hvor hastigheden kan og bør forbedres.

Sekretariatet og forbundssuperbrugerne er i dialog med vores leverandør, SSD, om at håndtere hastighedsproblemerne, som er uacceptable. Det kræver forskellige fejlrettelser, som vi er ved foretage en prioritering af. 

Jeg vil også her præcisere, at tiden og ressourcerne anvendes til fejlrettelser.

 

I løbet af i morgen vil vi give en mere konkret status på disse fejlrettelser.

 

mvh

Charlotte Fuglsang

 

 

 

 

Svar
 

Ja så er det resultatudskrifter, som "vore kunder" klager over !

I vores 2. sektion`s resultater "hopper" handicap ændringer pludselig ud til højre forbi MP pointene - gælder pladserne 1 - 2 - 6  og andre  - men ikke for resten af placeringerne. ? (sker i både i Løgstør & Aars BK)

Det fremmer jo ikke ligefremt læsevenligheden. (Pudsig nok er det kun ved udskrift, ikke i BC3)

Mvh

Jens Kristian Nielsen

Svar
 

Helt ærligt!

Skulle man ikke genindføre BC2, og så gå over til BC3 om tre-fire år, når den er nogenlunde færdigudviklet bl.a. med hjælp af den omfattende feed-back, den foreløbig har fået?

mvh Hans Graversen

Svar
 

Der kom opdatering version 3.27 søndag aften, men jeg savner stadig at få den turneringsdato på startlisten som passer til den kommende turneringsdag og ikke som idag hvor man får udskrift datoen som jo også står nederst på siden.

Jeg har gjort opmærksom på fejlen til en navngiven person i Bridgecentral@bridge.dk den 10 september, jeg kan da godt skrive den rigtige dato med en kuglepen ,men i vores EDB verden burde det ikke være nødvendigt

Hilsen 

Ole Randrup

Svar
 

Hej Ole

Så vidt jeg kan se på min startliste til en turnering i morgen er det ønske allerede opfyldt. Turneringsdatoen står øverst til højre på startlisten. og udskriftsdatoen nederst er 24.10, så det må have virket allerede inden seneste opdatering af BC3

Mvh

Jens

Svar
 

Hastigheden er stadig et problem

 

Jeg var selvfølgelig spændt på om seneste version af BC3 havde gjort noget ved hastigheden.

 

En simpel test: Indsæt en substitut på startlisten og fjern substitutten igen: Den lille operation, som burde tage 5 sekunder, tager ialt 7 minutter!

 

Mvh

Jens

Svar
 

Hej Jens 

Ja jeg har lige prøvet igen at udskrive en startliste til sektion 4 på søndag den 4 november og øverst i højre hjørne står den 29-10 

som der også står nederst i venstre hjørne, er det kun vores klub der har det problem endnu, ? da jeg henvendte mig den 10,sep på Bridgecentral@bridge.dk overtog de min computer og kunne der godt se at det var en fejl som skulle rettes.Er der andre der har samme fejl ???? når jeg udskriver resultatliste for en sektion er det med den rigtige dato

Ole

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn