Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE:Seniorhold 18-19

RE:Seniorhold 18-19

emailnotifikationer
 
 

Seneste seniorholdturnering havde 40 tilmeldte hold og alle holdkaptajner har nu fået mail om tilmelding til årets turnering. 

Mange var i den forgangne sæson utilfredse med afviklingen af finalen, både hvem der skulle deltage i A-finalen (både 10 og 12 hold blev luftet) og over at spillestedet i Slagelse var alt for småt til at huse ca. 200 mennesker (deltagere og officiels).

I årets tilmeldingsopfordring er det omtalt et øst- og et vestspillested til afvikling af indledende, men IKKE et ord om finalen, om turneringsproportionerne eller andre relevante problemstillinger. DBf har nu sendt ny mail om samme emne og bedt sidste års kaptajner om tilkendegivelser.

Jeg vil her gentage mit forslag, som jeg havde i en tråd umiddelbart efter finalen i Slagelse: A-finalen afvikles med 12 hold i Odense eller andet relavant sted på Fyn. B-C-D-E-F finalen opdeles i en Øst og Vest finale på Sjælland respektive i Jylland.

Denne tråd er startet, for at vi kan få en åben og fordomsfri diskussion -- så vi igen kan få en hyggelig turnering.

mvh Eivind

Svar

Svar

 
 
 

Jeg startede denne tråd - og de seneste indlæg bekræfter mig i, at DBf bør reagere a.s.a.p. og genoverveje mit oprindelige forslag:

A-finalen med 12 hold afholdes på Fyn (Hotel Svendborg, hvis de økonomisk er til at tale med) eller Odense.

B-C og evt. D finale deles i 2 spillesteder - 1 centralt i Jylland og 1 centralt på Sjælland.

Fremadrettet kunne jeg tænke mig en senior-divisionsturnering.

see you

Svar
 

 

Tak for alle bemærkninger vedr. seniorhold-finalen. 

 

Fsva beslutningen om spillested for finalen har vi forlods haft en forespørgsel ude hos kaptajnerne om spillested for finalen. Det er på baggrund af disse tilbagemeldinger, at beslutningen om Blakset blev truffet. Flertallet pegede således entydigt på Blaksets Bridgecenter som spillested. Dette har vi lyttet til, uagtet at et mindretal vil blive mindre tilfredse.

 

Kun meget få har udtrykt sig direkte positivt om en opdeling af finaleweekenden.

 

Desværre er det i denne situation meget svært at sikre en 100%-tilfredshed.

Med venlig hilsen

Charlotte Fuglsang

direktør

 

Svar
 

Hej

Det er da fint, at spørge holdkaptajnerne, men er dette svar ikke givet på forhånd, når langt de fleste hold er fra Øst. Det svarer for mig til, at man siger det er mere sikkert, at køre bil med en lille skid på, idet det kun er 10% af alle uheld, der skyldes spritbilister! Vi må bare tage til efterretning, at man heller ikke ønsker, at spille et centralt sted i Danmark i år, og melder derfor fra til en hyggelig turnering. Jeg håber DBF finder en fornuftig løsning til næste år. God turnering til alle.

Mvh. Benny Hedegaard

Svar
 
Svar
 

Hej Charlotte

Din forklaring af hvordan placeringen af finalen er afgjort virker stærkt provokerende, når man ved hvordan den geografiske

fordeling mellem de adspurgte kaptajner var i din "undersøgelse". 60% var Sjællændere.

Det kaldes trods alt hidtil et DM.

Mogens Thorsager

Svar
 

Lige inden, der går for megen Øst-Vest problematik i sagen, vil jeg - som en af holdkaptajnerne fra djævleøen (Sjælland) - lige gøre opmærksom på, at jeg stærkt frarådede at anvende Blaksets Bridgecenter til finalen i seniorhold. - Sporene fra tidligere seniorholdkampe derinde skræmmer.

Svar
 

Tak til Peter Møller Nielsen for det oplysende indlæg. Det ser efterhånden ud til at Sekretariatet allerede før offentliggørelsen

af finalestedet har haft en fastlagt agenda i sagen?  Måske havde man allerede lavet aftale med Blaksetcentret, ligesom man

har lavet aftaler i Ålborg uden at bekymre sig om medlemmerne?

Mogens Thorsager

Svar
 

Jeg orker ikke at tage stilling til skjulte agendaer og andet snavs.

 

Men jeg synes som mange, at selvfølgelig skal vi deles om at rejse på tværs af landet og selvfølgelig skal vi have fornøjelsen af at spille mod nogen fra den anden ende af landet. Og det hvad enten man spiller i A-rækken eller den laveste række. Jeg er rigtig ærgelig over at vi nu flere år i træk har oplevet manglede "attention to details" i planlægningen af seniorhold turneringen. Og det i en tid med vigende medlemstal og vigende tilmeldinger til diverse turneringer. Jeg kan ikke lade være med at føle at vi ikke vil vores eget bedste. Det er bare ikke godt nok. Og et spørgeskema kan laves på mange måder, og ikke alle ender med den mest fornuftige konklusion. Som bio skriver i en anden tråd: det kræver mandsmod at indrømme at man har lavet en fejl og gøre noget ved det. Men det giver respekt. Giv os nu en chance for at få respekt for jer i sekretariatet og lav en bedre beslutning, så vi kan få alle med også dem der er på vej til at melde fra. 

 

Jeg kunne eksempelvis foreslå at der i år laves to spillesteder for slutfinaleweekenden: en for A+B rækken og et for C+D  rækken, og det ene var hos Blakset (går ud fra at vi betaler efter hvor mange der deltager, så det ikke er ekstra omkostning at blive et mindre antal) og det andet var i Århus/Vejle/Kolding området. Så var vi ikke sammen allesammen i år. Men dem vi spiller med er blandet fra hele landet. Og blandet på forskellig vis fra de indledende runder. Og nogle kommer til at rejse langt og andre kort; men det er ikke forbeholdt een del af landet at være de eneste der rejser langt. 

 

Man kunne måske ovenikøbet træde ind i det 21. århundrede og have skype transmission i de to spillesteder ved overrækkelsen af præmierne.

 

Og næste år, vær nu rar at være lidt tidligere ude og find et FÆLLES sted. Højskole med hygge lørdag aften lyder rigtigt godt. 

mvh Helle

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn