Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Tilmeldingsmodul - fejl?

RE: Tilmeldingsmodul - fejl?

emailnotifikationer
 
 

Hejsa

Er der nogen som kan hjælpe mig. Har været inde på tilmeldingsmodulet vedr. seniorhold, og der er for nuværende 58 deltagere.

Men hvis jeg gerne vil se hvem disse 58 personer er, så kan jeg ikke finde det, uanset hvor jeg klikker.

Sidste år kunne man se personerne og deres klubtilhørsforhold - ikke hvem der spillede sammen som et hold. Ikke optimalt, men man kunne i det mindste se nogen navne. Er det mig, der er helt galt afmarcheret?

mvh

Otto

Svar

Svar

 
 
 

Hej Otto.

Det er ingen fejl!

man har valgt en løsning som gør det umuligt at se andre deltagere og hvilke hold de spiller på. Det er det samme valg man har lavet til eks. vinoble open.

Det skal være tophemmligt, indtil at de er klar med start listerne.

mvh.

Søren

Svar
 

Hej Søren

Jeg vil gerne takke for din ros i forhold til, at vi ikke laver fejl. Men i dette tilfælde (og Vinoble) er det faktisk utilsigtet, at man ikke kan se deltagerne.

De manglende oplysninger skyldes vores leverandørs overholdelse af persondataforordningen, hvor disse oplysninger skjules pr. default. DBf skal selv aktivt godkende, at oplysningerne offentliggøres- og det har vi ikke nogen problemer med. Så vi har nu lavet de nødvendige rettelser, og deltagerlisterne burde være komplette.

Man skal også lige vænne sig til, at deltagerne nu er sorteret efter hold- ikke efter klub. Men det må vi bare leve med ;-).

 

De bedste hilsner

Morten Henningsen, sekretariatet.

 

Svar
 

Så mangler vi bare at blive oplyst om, hvor finalen skal spilles !

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn