Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Forslag til spillesteder i divisionen

Forslag til spillesteder i divisionen

emailnotifikationer
 
 

Hej

Ros til Forbundet for at lytte til kritikken af valg af spillesteder til divisionsturneringen og komme med en revideret plan i løbet af den kommende uge.

Som input til beslutningen om placeringen af spillesteder, har jeg prøvet at lave følgende forslag, som i højere grad tager hensyn til spillernes bopæl end den oprindelige plan:

  1. weekend (kort)

    1. Division: 3 borde i Aarhus – 3 i KBH (”lokalopgør”)

    2. Division: 4 borde i Aarhus – 2 i KBH (4 øst-hold skal til Aarhus)

    3. Division V: 3 borde i Aalborg ; 3 i Aarhus (eller hvordan det nu lige passer, så sydjyske/fynske hold mødes i Aarhus og nordlige 3. div. Hold i Aalborg)

  2. weekend

    1. Division: 6 borde i Aarhus

    2. Division: 4 borde i Odense – 2 i KBH (4 øst-hold skal til Odense)

    3. Division: Alle i Aalborg

  3. weekend

    1. Division: 3 borde i Aarhus – 3 i KBH (”lokalopgør”)

    2. Division: 2 borde i Aalborg (alternativt Århus) (de jyske lokalopgør) – 4 borde i KBH

    3. Division: Delt mellem Aarhus / Aalborg som det passer med geografi etc.
  4. weekend
    1. Division: alle i Blakset

    2. Division: alle i Blakset

    3. Division V: alle i Århus

 

I første division er alle holdene stillet lige med 3 hjemmebane-weekender og 1 udebane. Langt de fleste jyske 1. div. hold har tilknytning til Århus så det giver mening, de kun har Aarhus som vestligt spillested.

I 2. div. er der ingen øst-hold der skal tage turen til Aalborg; Aalborg-holdet bliver tilgodeset ved at de jyske lokalopgør afvikles der, de øvrige jyske 2. div-hold får også en ægte hjemmebane og i de weekender hvor øst-hold skal over broen, så er det enten til Århus (kort weekend) eller Odense i en lang weekend.

I forslaget har jeg har i øvrigt byttet om på kampprogrammet for 2. og 3. weekend, så de jyske lokalopgør først er i 3. weekend. Det er fordi, Odense allerede er reserveret til 2. weekend (der skulle hele 1. div spille i det oprindelige program), så der vil ikke være lokale-problemer der, men det er blot en detalje.

I 3. div. V kan rejseomkostningerne og rejsetid også minimeres ved at have to spillesteder.

med venlig hilsen

Mads Krogsgaard

Svar

Svar

 
 
 

Hej Mads

Dit forslag er helt i tråd med den metodik, som vi forventer at bruge:

 

  • Fastholdelse af de "blokke med kampe" som allerede er lavet for 1. og 2. div. Vi flytter blokkene geografisk.
  • Muligvis en opdeling af 3. div. Vest i "Nord/Syd", hvor man kopierer systemet fra 1. eller 2. division.

 

Af hensyn til økonomien (både spillestedernes og DBf's) vil vi forsøge at udgå tre spillesteder i Vest i samme weekend. Men intet kan udelukkes.

Der vil sikkert også blive tale om at flytte på den tidsmæssige placering af de forskellige weekender, så vi bl.a. tilgodeser de spillere, der kommer hjem fra MIxed-EM natten til lørdag.

 

 

 

Svar
 

Hej Mads.

 

Jeg syntes at dit forslag er er rigtigt fint.

Der er dog 2 ting man måske skal/kunne overveje.

 

  • 1. weekend i 3. div. Vest (odense-hold + sydjyske hold) kunne måske være i Odense, Vejle eller Horsens.
  • Den sidste weekend, er der plads til 3 divisioner i Blakset, 3. division øst skal jo også tælles md.

 

Med venlig hilsen

Bjarke Friis

Svar
 

Hej Mads

Konstruktivt forslag hvor jeg dog ikke helt forstår dit forslag om, at Aalborg og Aarhus skal deles ligeligt om de 4 weekender ( en i Aarhus, en i Aalborg og to weekender delt efter geografiske forhold).

6½ hold hører til i Sydjylland og på Fyn (Esbjerg 2, Trekantområdet 2 og Fyn 2½) med Aarhus  som foretrukket spillested (eller endnu hellere en sydlig destination).

3½ hold hører til i Midtjylland (Aarhus 2, Viborg 1½) med - formentlig - Aarhus som foretrukket spillested og kun 2 hold hører til i Nordjylland.

Dit forslag indebærer, at 10 hold i en weekend skal drage helt mod Nord for at møde blot to nordjyske hold, og i de delte weekender skal 4 hold (fra Sydjylland, Fyn eller Aarhus/Viborg) drage mod nord for at spille mod to Aalborghold, hvor det jo forekommer umiddelbart indlysende, at det burde være omvendt.

Alt i alt kan det ikke retfærdiggøres at gøre Aalborg til spillested i mere end max. en ½ weekend (med 6 hold) eller endnu bedre evt. to weekender med 4 hold (den ene weekend skal i så fald nødvendigvis være kort). Så får Aalborgholdene to weekender på hjemmebane.

Desuden bør Sydjylland/Fyn (Odense, Horsens, Vejle, Kolding) tilgodeses med mindst en hel weekend plus yderligere en halv weekend (med 6 hold - eller 8 hold medens 4 hold spiller i Aalborg).

Tilbage resterer to Aarhusweekender - den ene weekend evt. med 4 hold i Aalborg.

Venlig hilsen

Frederik Mørk 

Svar
 

Først - respekt for at ændre programmet fra det totalt uspiselige til....

Jeg må dog give Frederik medhold i, at det virker stadig mærkeligt med så mange hold, der skal til Aalborg, når der er så få, der har direkte tilknytning dertil. Kunne godt have ønsket mig flere borde syd for eller i Århus.

Mange hilsener

Claus 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn