Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Resultat bruger interfase BC3

Resultat bruger interfase BC3

emailnotifikationer
 
 

Hej

Hvorfor er bruger interfaset til resultatformidling ændret. Det er min opfattelse at alle brugere var vældig tilfredse med det "gamle".

MVH

Jens Grann

Svar

Svar

 
 
 

Hej Jens.

Jeg kan ikke svare på dit spørgsmål, men jeg kan komme med lidt kommentarer! Jeg ved godt at ved ændringer var det "gamle" næstenb altid bedre end det nye (fordi man kendte det gamle).

Men jeg kan forsikre dig om at jeg ikke i min omgangskreds indenfor bridgen (og den er rimelig stor) endnu har mødt nogen som har set fordelen ved den nye præsentation på nettet. Mig selv inklusiv kan ikke se formålet med + tegnet fremfor en bjælke foroven. Desuden kan man ikke fra alle browsere åbne +tegnet (ihvertfald ikke på min opsætning på Internet Explorer), men det virker fint fra Chrome.

Jeg er overbevist om IT-folkene kan komme med rigtig mange fordele ved det nye setup, men synd at vi som almindelige daglige brugere synes det er mere besværligt!

Men nu skal vi jo lige vænne os til det og måske noget ændres, når engang fejlrettelserne med så meget andet er overstået?

Svar
 

Hvis det er rigtigt at "it-folkene kan komme med rigtig mange fordele ved det nye setup", så er de i hvertfald ikke blevet færdige med at tælle dem - endsige med at fortælle os andre om dem.

Svar
 

Jeg er fuldstændig enig, og der bliver vi nok hængende ?

Kommentarerne fra it-folkene, får vi nok aldrig ?

Svar
 

Kan se af debatten her, at der problemer igen og igen med at få BC3 til at fungere tilfredsstillende.

Jeg er “bare” bruger på den måde, at jeg vil se spil/resultater/handicaps, når jeg kommer hjem efter en spilleaften. MEN ALT ER BLOKKERET FRA CA. 23 til 24 OG DET ER MEGET IRRITERENDE, idet alle har samme hensigt!! Få dog øget kapaciteten😡

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn