Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Bladet

RE: Bladet

emailnotifikationer
 
 

Med fare for at gentage hvad der allerede har været oppe til debat vil jeg nu beskrive virkeligheden for vores formand: 

To gange er hun nu kommet slæbende med tre meget tunge kasser med bridgebladet (skulle have hjælp). Den sidste gang var scenariet: Hun bor på landet, var ikke hjemme, da posten kom. Måtte køre omkring postudleveringen i en by flere kilometer væk, få dem udleveret, have hjælp til at slæbe både ud i bilen og igen i klubben, da hun ankom. 

Jeg synes ikke om distribueringen, den er under al kritik. Jeg ser formanden udføre et ekstra job, bruge ekstra brændstof for at jeg (og forbundet) kan slippe billigst muligt. Jeg betaler gerne et ekstra beløb for at få bladet bragt til min postkasse. Også sommerudgaverne. Som jeg ikke har læst i webudgaven :O  Det månedlige blad følger mig normalt fra sengen til toilettet og tilbage igen , i ugevis. Det gør tabletten så ikke, selvom det lyder til at kunne være ligeså let. 

En ekstra detalje er, at der fra sidste måneds bridgeblads-udgave stadig ligger over 40 blade tilbage som medlemmer har ladet ligge (ud af 105 medlemmer). 

Mvh Lilli Hougaard, Bridge82 Grenaa

Svar

Svar

 
 
 

Kære Lilli,

Fuld forståelse for din frustration og omsorg overfor jeres formand. Og al begyndelse er svær. Kunne nedenstående være en delvis løsning på problemet:

 

1) Udnævn en Dansk Bridge ansvarlig i klubben. En, der er ansvarsbevidst, har bil, kræfter og bor et sted hvor postomdelingen accepterer at sætte pakker i en kælderopgang/skur el. lign. Informer DBF om valget.

 

2) For DBF er ansvaret at smidig-gøre ovenstående mulighed (ex. informere om muligheden og gøre det nemt at ændre addresse på modtager af bladet) + lav en aftale med en postomdeling, der ikke tager pakkerne med tilbage men efterlader dem på addressen. (Jeg tror ikke på at der er nogen der stjæler vores blad).

 

Måske skulle der endvidere laves en afstemning om hvorvidt sommernumrene overhovedet skulle udkomme. Det virker som om meget få har læst dem, og hvorfor så bruge ressourcerne?

 

I vores bridgeklub er der også efterladt en stor stak bridgeblade efter første måneds udlevering. Jeg tænker at vi skal holde øje med det de næste par gange. Det kan jo både være glemsomhed eller fordi folk simpelthen ikke ønsker at modtage bladet - det røg måske direkte i papirkurven tidligere..... Hvis det  er det sidste, så synes jeg der bør findes en løsning sammen med DBF. I disse  tider med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi, så må vi finde det optimale sæt numre der skal sendes. 

Svar
 

Kære Helle.

Tak for dine løsningsforslag. 

Mvh Lilli

 

Svar
 

Tak for dit indlæg, Lilli

Men det er jo ganske unødvendigt, hoho.

Alt er ganske som forudsagt. Ekstra (meget ekstra) arbejde for formand eller en anden i klubberne for at spare penge, som vi medlemmer ikke har bedt om at spare. Det var vist 70 % som i den seneste undersøgelse foretrak at få bladet tilsendt.


Den tredjedel af medlemerne som nu ikke får bladet er OPLAGT i gruppen af 'svagest tilknyttede' medlemmer.
For tusindevis af disse 'ydermedlemmer' er Dansk Bridge den eneste kontakt de har med forbundet. Det er vel ikke så sært hvis disse ikke er specielt tilhængere af at deres klub er medlem af DBf.


Jeg synes dit forslag, Lilli, er strålende. Lad hvert enkelt medlem SELV VÆLGE, om han/hun vil have DB tilsendt - mod den ekstrapris, det vil koste begribeligvis. Det må være temmelig simpelt at arrangere 'i vores IT-tid'.

Forsøget med 'den besparende udbringning' er i hvert fald blevet et selvmål.

SUMMA: Lad os, der gerne vil have bladet tilsendt betale for det (og IKKE ved at lade klubberne arrangere det - det er dømt til at mislykkes).

kh Bio
   

Svar
 

Kære Lilli, Helle og alle andre klubfolk

 

Vi har nu haft de første to udsendelser, og der har været henvendelser, der drejer sig om leveringsadresse og antal.

 

Vi er nu klar til at modtage klubbernes rettelser. Vi vil informere i Klubnyt- og måske Dansk Bridge- indenfor kort tid.

Men I er allerede nu meget velkomne til at skrive til dbf@bridge.dk, hvis der skal ændres modtager og/eller antal i jeres klub.

 

Senere kan der blive tale om, at vi vil kontakte de klubber, som ikke selv har kontaktet os. Der er ingen, der har interesse i at trykke, sende, slæbe (og kassere) flere blade end højst nødvendigt.

 

 

 

Svar
 

Hej Morten. Vi kan da ikke være bekendt andet end at have et blad til hvert medlem. De betaler jo til det. 

Mvh Lilli Hougaard

Svar
 

Hej

Jeg så også helst at bladet blev leveret i min postkasse og gerne alle 10 nr. pr. år. Forsstår forøvrigt ikke når der er så mange velbesøgte sommerturneringer, at de 2 sammerblade skulle være mindre læst end de øvrige 8 blade. 

Nu er det imidlertid for at spare medlemmerne for noget kontingent blevet besluttet at levere bladet gennem klubben. Det giver selvfølgelig lidt ekstra arbejde til en eller anden i klubben, men det er der jo også andre ting der gør i forvejen, som f.eks. at der skal blandes kort og kortene skal medbringes, der skal laves spilleplan for aftenen osv. Bestyrelsesarbejde kræver altid at man skal bruge noget tid, og jeg tror ikke denne opgave med bladet er større end at bestyrelsene vil klare den.

Kan ikke se det skulle være et problem, hvis nogle af medlemmerne ikke læser bladet og helst er fri for at modtage det, at der til klubben leveres et antal blade der matcher mængden af medlemmer der ønsker bladet. Jeg forventer selvfølgelig, at klubben først har spurgt medlemmerne inden de reducerer antallet af blade. 

Svar
 

Hej

Jeg kan se, at der flere, der efterlyser muligheden for at få bladet tilsendt mod at betale porto. Jeg har også selv spurgt om det samme, men husker ikke, at sagen er blevet kommenteret fra rette side.

Venlig hilsen Jørgen Kromann

Svar
 
Aflever frankere kuverter til klubben som derefter sender bladet,. Hvorfor blande DBf ind i det. Kim nielsen
Svar
 

Hej

God ide Kim i du 2 klubber jeg kommer har jeg ikke hørt nogle prokke sig over at skal tage blsdet med hjem og antalet kunne godt reduceresmvh

mvh

Solsig

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn