Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Har nogen oplevet denne fejl ?

Har nogen oplevet denne fejl ?

emailnotifikationer
 
 

I forbindelse med afslutningen af en aften/turnering sker der hos os af og til det, at Bridgecentral (både 2 og 3) forventer at hente resultaterne i en fil, der er ikke har samme nummer som nummeret på den fil, som serveren rent faktisk har lagt resultaterne ned i.

Har nogen oplevet samme fejl ? Eller kender årsagen til den ?

Er det mon en fejl i betjenings-rækkefølgen, når turneringen startes/afsluttes ?

PS. Vi kan selvfølgelig hver gang bare ændre det filnummer som BC forventer, så BC i stedet peger på den fil, der er genereret på den aktuelle turneringsdato. - Men det kunne være rart at kende årsagen til miseren  :)

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Peter

Det er en kendt uhensigtsmæssighed (ikke en fejl!), der kan opstå, når den pågældende PC bliver anvendt til at afvikle turneringer i flere klubber sideløbende. I de tilfælde opstår der risiko for, at nummereringen af database-filen bliver blandet sammen på tværs af klubberne. Den uhensigtsmæssighed stammer fra BridgeCentral mange år tilbage.

Man kan netop gøre, som du beskriver: Tryk på "Start BridgeMate", og læg mærke til hvilken fil, den FORESLÅR at lægge data i. Hvis den ikke er korrekt, skal man straks vælge fanen "Avancerede muligheder" og vælge den korrekte database-sti her med knappen ". . ."

Kun en lille del af brugerne er i denne situation, og de er ofte de meget rutinerede, erfarne brugere, og derfor har DBf ikke lagt vægt på at fjerne den uhensigtsmæssighed, men den kommer senere.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn