Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: En indrømmelse - eller?

RE: En indrømmelse - eller?

emailnotifikationer
 
 

Har nærlæst deltagerlisten for det såkaldte DM for KLUBhold - og må da opfatte det som en vel nok utilsigtet morsomhed, at man efter hver enkelt spiller har tilføjet den pågældende spillers klubnavn i parentes...

God kamp i weekenden!

Svar

Svar

 
 
 

Det er nok en BC3-ting Hans det med, at der er klubnavne med på startlisten :)

Jeg synes i øvrigt det godt kunne være på tide, at man tog en snak i de beslutningsdygtige organer omkring de problemstillinger du Hans og andre har rejst omkring DM klubhold.

Jeg har nu ikke indtrykket af, at der er mange deltagere ved DM Klubhold i år, der ikke har deres normale gang i klubben de repræsenterer. Men måske kunne/burde/skulle man prøve at foretage en revurdering af præmisserne for deltagelse ved DM Klubhold, så det blev en turnering for KLUBBENs hold.

Svar
 

Hvad siger i til den her tanke/ide om Klubhold?

Vi ændrer turneringens format og tager titlen på turneringen bogstaveligt!

”Det nye DM i Klubhold bliver for alle de hold der er mestre i holdturneringen i deres respektive klubber”. 
Vi afholder turneringen den samme weekend som nu!
10 spils kampe, 10-11 kampe ialt, 50-60 spil pr dag.

Format: En stor monrad

I mit oplæg bør klubberne betale indskuddet for mestrene i turneringen.

Monrad formatet gør at man relativt hurtigt kommer til at spille mod ”spillere af samme styrke”.

Vi slipper for Diskussionen om spillere der er proformaspillere i diverse distrikter og klubber.

Der er noget smukt i at det er klubbernes ”bedste” hold der spiller om DM for klubhold.

Worst case kommer der over 300 klubber 😊, det ville være fantastisk, og ja selvfølgelig kan det lade sig gøre.


What’s not to like?

God onsdag derude.
 

Jesper.

Svar
 

Hej

 

Fremragende forslag Jesper. 

 

Dog mener jeg at klubberne gerne må supplere med andre spillere, der også har deltaget i den lokale holdturnering.  Altså op til 6 spillere, der alle har spillet fast i den pågældende klub.

 

Alt andet lyder perfekt.

 

Venlig hilsen 

 

Super_G

Svar
 

Jeg synes det er meget bedre at starte en ny tråd med forslag til ændringer af DM klubhold - med en mere sigende overskrift. Så bliver det lettere at finde rundt i de forskellige tråde.

Svar
 

Hej Jesper

Dit forslag er lige i den ånd, der lå bag indførelsen af DM for klubhold.

Praksis i distrikterne har været meget forskellig gennem tiden. I mit gamle distrikt (Østsjælland) har det gennem alle årene været lidt af en prestigeturnering for holdmestrene fra de forskellige klubber, nemlig 20-25 deltagende klubber allerede fra den spæde begyndelse. - Selvfølgelig med indskuddet betalt af klubben.

I vores nye distrikt (Vestsjælland) forsøger man at sparke r... i konceptet, nu via en indledende monrad i  april/maj med en senere finale i august for de bedste hold.

 

Svar
 

Kan slet ikke se hvad problemet er. Selvfølgeligt skal et DM for klubhold være eksklusivt for spillere, der spiller FAST i de pågældende klubber. Og ikke kun er med som passive medlemmer eller som substitutter.

 

Ellers giver denne turnering ingen mening, og risikerer at blive ligeså ligegyldig som desværre alt for mange andre.

 

BONUS: vi får en vejledende status over hvilke klubber i Danmark der FAKTUELT er stærkest, ikke over dem som er mest købedygtige.

 

 

Så kan man lade Divisionen alene om at lege Fodbold Superliga, med købespillere sågar fra udlandet. Det kan man til nød forstå i fodbold, da der er penge involveret - men i bridge? Hvad vil man med det, udover at udvande begreberne?

 

Eneste alternativ er at spare Klubhold turneringen væk, p.g.a. manglende værdi for DBF som helhed. Der er i så fald mange andre indsatser som kan tjene DBF bedre. Hermed givet som budgetforslag.

 

Og nej, jeg har ingen personlige aktier i diskussionen. Jeg kommer næppe nogensinde på et hold i den turnering. Men jeg synes heller ikke det er rimeligt for andre DBF-medlemmer at ofre kontingentpenge på det her, hvis turneringen ikke giver mening. 

 

Det kan ikke være DBF's opgave at bruge ressourcer på legepladser til dem der allerede har en hel forlystelsespark til rådighed. Så må de jo se at melde sig ind i en klub efter eget valg, og bruge tid og penge på at spille der.

 

I princippet, burde man kun kunne stille op for den klub man er primært medlem af, inklusive evt. substitutter på "klub"holdet.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn