Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: klubsølv § 371

RE: klubsølv § 371

emailnotifikationer
 
 

Ved start af klubsølv står der at fordeling i rækkerne mellem ns/øv skal fastsættes ved lodtrækning

Mit spørgsmål går på er det spillerne der trækker et nr i hatten, eller er det den turneringsansvarlige der trækker et nr i hatten ??

Det er jo første gang det bliver brugt og dermed mit spørgsmål 

hilsen 

Ole Randrup

Svar

Svar

 
 
 
BC3 foretager selv lodtrækningen, så NS og ØV bliver ca. lige stærke.
Svar
 

I skulle nok have meddelt i forvejen at BC3 foretager lodtrækningen. Vi holdt lodtrækning blandt medlemmerne inden vi satte turneringen op, og så ændrede bridgecentralen vores startliste, ikke smart. Mere præcis information er nødvendig.

Vi skal kunne forsvare det vi gør overfor vores medlemmer!

 

Svar
 

For mig er lodtrækning tilfældig udvælgelse , men som i Klubsølv er det som Torben skriver BC3 der sørger for at ns/øv bliver ca lige stærke, dette har intet med lodtrækning at gøre.

Så teksten i § 371 skal da laves om så der står at det er BC3 der laver startlisten , så Irma og andre der har forstået ordet lodtrækning ikke bruger unødigt tid og medlemmerne ved fra start hvordan startlisten opbygges.

hilsen samt god klubsølv uge

Ole Randrup

Svar
 

Hej

 

For at undgå misforståelser: Det er ren lodtrækning. En handicap-baseret seedning ville MÅSKE være mere præcis, men ren lodtrækning er meget nemmere at styre :)

 

Det hele drejer sig om at undgå, at (enkelte) klubber lader en habil A-række slagte en svag B-række - det laver uorden i landsresultatet - og til det formål er lodtrækning fint nok.

 

Konceptet med lodtrækning er fint forklaret nederst på side 9 i klubsølv dokumentationen som kan findes HER

 

m.v.h Lars

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn