Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Hvordan finder man BC3?

Hvordan finder man BC3?

emailnotifikationer
 
 

Efter 20 minutters resultatløs søgning vælger jeg at spørge her.
Måske andre kunne få det samme problem.

Hvordan finder IT-klovne som mig ind til det hemmelige sted hvorfra vi kan downloade en såkaldt prøveversion af den seneste udgave af Bridgecentralen (BC3)?

Ikke at det er nyt, at det er svært+ at orientere sig på bridge.dk.
Jeg er med på at dette er et nedprioriteret problem.
Men man plejer dog at kunne finde sagerne på en fem minuters tid.
Her gider jeg dog ikke mere. Når man (flere gange) ender op med at linke til en "denne side findes ikke", er der nok noget galt - givetvis med mig, bevares, men selv vi klovne ..... osv.

Please hjælp. 
kh Bio

Svar

Svar

 
 
 

Prøv med lidt logik Niels!

Hvem er det der især bruger BC3? Klubberne ikke!

Derfor klik på fanebladet "klubinfo".

God fornøjelse.

Svar
 

Ja, for at lægge den under "Turneringer" ville jo være helt i skoven. Eller under "Medlemsinfo", - eller andre steder hvor den nøjagtig lige så godt kunne ligge...

Men Bio, du har fundet Debatten. Tillykke, - det er faktisk heller ikke så nemt, med mindre man starter på forsiden af hjemmesidenl

Jeg vil generelt advare mod at bruge logik hvis man vil finde rundt på hjemmesiden.

Mvh

Jens

Svar
 

Velfungerende hjemmesider har en søgefunktion. Man kan sagtens diskutere det logiske i opbygningen af DBfs hjemmeside, men hvis man i søgefunktionen skriver "BC3" og trykker på Søg-knappen, så går der blot få sekunder, så kommer der seks søgeresultater - og det første er et link direkte til download-siden.

Så det er slet ikke så svært, når man først får det lært. Man ska' gør' hvad man vil, og så tælle til ti, og så får man alt det man kan li'.

Jeg håber du har fundet frem til dét du ønskede Bio, ellers ses vi vel lørdag i Aarhus, så skal jeg personligt assistere dig :)

Svar
 

Kære storsnudede PB og Jan
Jamen, kæreste venner. Hvad f.... tror I jeg prøvede først?
Men - bare som et godt råd - måske skulle I selv prøve linket før I sælger Eifeltårnet.

Skidt, jeg hjælper jer. Her er resultatet af at trykke 'download BC3':
bridge.dk/bridgecentral/installation/BC3.exe

- hvad enten man går via Klubinfo, klovn-1
- eller via søgefunktionen, klovn-2 (ja, vi ses i weekenden).


Men tak for interessen, x-venner :)

PS. Trods de givetvis gode intensioner har ingen endnu forklaret mig, hvordan jeg får mulighed til at afprøve BC3.
Så jeg gentager: Please help!

kh Bio

 

Svar
 

Det er bare så tydeligt, hvor forskelligt man tænker! At finde BC3 er et af de eneste problemer jeg ikke har haft!

Med lidt tålmodighed finder man alt hvad man søger også på DBF´s hjemmeside.

Venlig hilsen fra en pensionist!

 

 

Svar
 

Når du så får downloadet BC3.exe så er det "bare" at installere den som der står beskrevet på siden, hvor du hentede filen.

Jeg er slet ikke med på, hvad der er problemet kære Bio.

Hvis vi ses lørdag, så vil jeg gerne se dig illustrere for mig, hvad der er problemet med at installere BC3. Hvis du har ret i, at det IKKE kan lade sig gøre overhovedet, så lover jeg at sponsorere drikkevarer til aftensmaden lørdag. Jeg har selv en Mac, og har klikket på filen BC3.exe, og har nu fået installeret BC3 på min maskine (gennem wine-bottle ... lækkert navn til et lille "snydeprogram" på en Mac, ikk :))

Svar
 

Jan,

problemet er nok, at Bio har allerede downloadet BC3-filen, men ikke kan finde ud af, at kigge nederst på sin computerskærm, hvor den ligger klar til install ( gætter på, at der ligger 1,2, mange d-ikoner og venter på ham :)

atb Jens Pauli G. Nolsøe

Svar
 

Nej, jeg har ikke allerede downloadet nogen som helst fil - for når jeg følger linket på downloadsiden (som nogen tror, jeg ikke kan finde) kommer følgende besked frem:

Denne side kan ikke åbnes

Prøv dette

Svar
 

Hej Bio

Når du i forsøget på at downloade får den viste besked, er der noget på din PC, der forhindrer det, og jeg gætter på et stykke antivirus-software.

1. Undersøg din PC for sådan software. Hvis du har Avast eller AVG, skal de deaktiveres, mens du henter BC3.exe.

2. Hvis du ikke har et af de to, kan Windows' egen antivirus-software udgøre problemet, og så skal det gribes an på en anden måde.

3. Du kan kontakte DBfs IT-support, men jeg kan ikke love dig hurtig hjælp, for IT-supporten er voldsomt overbelastet for tiden.

Venlig hilsen

Svar
 

Lidt ros herfra.

Vi har - med VELUX FONDENS velvillige bistand anskaffet nye brigdemates II.

Jeg testede og de kørte fint. - I mellemtiden tænkte jeg, at det nok var en god ide at opdatere BMII-serveren med nyeste software.

Det gik også fint (opdateringen altså). Jeg ville lige teste i kursusklubben inden jeg slæbte de nye vidundere med til næste klubdag. 

God ide. Nu ville serveren og de nye bridgemates nemlig ikke snakke sammen. 

Er Zonen korrekt, er kanalen OK, er det USB-stikket, ny BMpro blev downloadet, check af stien fra BC3 til BMpro. Lige lidt hjalp det. Røde prikker i BMpro. - Så måtte man jo krybe til korset og kontakte en af vore hårdtbelastede superbrugere (Otto).

Jeg havde nok på fornemmelse, at Bridgemates burde opdateres efter opdateringen af serveren. - Men hvordan gør man lige det ?

Otto forklarede vejen til himmerige (jeg havde selv kun været halvt oppe ad stigen). Så nu kan serveren snakke med alle mates. - Nu skal klubpc'en dog lige med hjem og prøve en opstart i kursusklubben. - Man ved jo aldrig :) :)

Ros herfra til den travle support.

(Måååske kunne teksten på BC3's forside lidt mere klart pointere, at man skal huske at opdatere BMII-mates, når man opdaterer serveren).

vh Peter Møller Nielsen, Vig Bridge Club

 

 

 

Svar
 

Kære Henning

Af hjertet tak!
Du er den eneste, der har valgt at hjælpe, fremfor at håne mig (men enhver har jo sine styrker indenfor kommunikation)
Jeg bruger netop Avast på begge mine laptops. Den vil jeg prøve at slå fra, når jeg når til Danmark (her fra Shiphol Lufthavn tror jeg ikke, sikkerheden vil tillade nogetsomhelst :)

Måske kunne det være en ide (jeg er formodentlig ikke den eneste IT-handikappede i bridgekredsene (?) ) at nævne denne mulige hindring på downloadningssiden. Bare en ide.

kh niels 

Svar
 

Kære Bio

Vi har alle prøvet at hjælpe, men dit første indlæg spurgte efter HVOR man kunne finde BC3. Dét kom der så mere eller mindre sjove indlæg om, men alle ment som hjælp.

Først ret meget senere valgte du at præcisere hvad det mere specifikt var du manglede hjælp til. Det var jo ikke hjælp til at finde BC3, men til at få det installeret. Det var ikke dét du spurgte om i dit første indlæg -- og som man spørger får man svar. GODT, at Henning kunne hjælpe dig - men alle andre forsøgte også efter bedste evne med mere eller mindre skjult ironi :)

Sorry.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn