Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » RE: Vinoble tilmelding

RE: Vinoble tilmelding

emailnotifikationer
 
 

Såvidt jeg kan se er A-rækken stadig begrænset til 14 hold i Vinoble.

Og der er ændret til fri tilmelding. (Og så fylder man op til 14 hold ud fra handicap)

Så har jeg to spørgsmål:

1. Hvad nu, hvis der er mere end 14 hold, der melder sig til A-rækken ?

2. Og hvis en masse svage hold melder sig til A-rækken og en masse stærke hold bare lader sig indplacere efter handicap - så kan man vel teoretisk forestille sig, at B bliver stærkere end A ? Eller at A bliver meget splittet i en stærk gruppe og en svagere gruppe - og tilsvarende med B-rækken. Men det er måske bare en konsekvens af den frie tilmelding, som er OK ?

Da jeg først så det med den frie tilmelding, troede jeg, at så ville A-rækken få samme størrelse som de andre rækker og også køre efter Monrad.

 

 

 

 

Svar

Svar

 
 
 

ad 1: A-rækkens størrelse afhænger af antallet af tilmeldte hold. Hvis der er færre end 14 tilmeldte, suppleres A-rækken op til 14 hold med de stærkeste fra den øvrige turnering. Hvis der er flere end 14 tilmeldte hold, tilrettelægges A-rækken som en passende monradturnering. Detaljerne bliver besluttet når vi ser hvor mange der har tilmeldt sig. Hvis der er flere end 14 tilmeldte hold, kan det stadig komme på tale at supplere op med et enkelt hold for at få et lige antal.

 

ad 2: Teoretisk set har du ret. I praksis holder sekretariatet øje med tilmeldingerne til A-rækken og sikrer at hold der på papiret ser ud til ikke at høre hjemme i en A-række, ikke bare er kommet til at melde sig i en forkert række. Det er klart at ideen er at få en stærk A-række. Hvcor stor den bliver, får vi se. Det er også klart at den frie tilmelding til A-rækken skal evalueres efter festivalen, når vi ved om den har virket efter hensigten.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn