Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Teknisk hjælp - Brix? Duschek?

Teknisk hjælp - Brix? Duschek?

emailnotifikationer
 
 

Vi har på ingen måde noget imod at tabe imps til hold, der gør det bedre end os rent bridgemæssigt, men vi føler, at det er lidt træls at tabe imps pga. jura og teknikaliteter, som vi gjorde, da vi fik at vide, at vores store systemkort var forkert udfyldt. Det var specielt højre kolonne på forsiden af systemkortet, der ifølge turneringslederen, var forkert udfyldt.

Derfor søger vi nu hjælp hos turneringsleder kyndige og spørger til, om højre side af vores systemkort NU er korrekt udfyldt (se vedhæftet bilag)

 

Undskyld forstyrrelsen .....

Sonny Schultz

Forsiden_på_systembeskrivelsen.PNG
 
Svar

Svar

 
 
 

Hej Sonny

Jeg er ret enig med Jonas her.

Jeres unødige provokation, ved delvis at udfylde det "danske" systemkort på engelsk, finder jeg fuldstændig ude i hampen.

Som turneringsleder, vil jeg dømme jer til at spille et system, som er godkendt til parturneringer, indtil dette er bragt i orden.

Spillede i så meget i udlandet at det vil være nødvendig at have et engelsk sproget systemkort, så brug da det fra WBF, eller hvad det nu hedder. 

Man skræmmer altså ikke mange i 3 division, ved at lægge sådan en provokation frem.

mvh.

Søren

Svar
 

Vi vil her i weekenden tilrette de engelske gloser til dansk, og det er bestemt ikke ment som en provokation, at der har sneget sig englelske gloser ind som: transfer, weak-two bid .... 

Heldigvis har de engelske gloser ikke skabt usikkerhed hos de par, vi indtil nu har mødt, men vi tilretter selvfølgelig til danske vendinger.

Ked af at høre at Søren tror vi bevidst forsøger at provokere.

Svar
 

Imens der kørte BBO fra Herning i den ene side af pc skærmen brugte jeg den anden side af skærmen til en lille stikprøvekontrol af de systemkort, der er uploaded for divisionen sæson 2018/2019.

Der ligger ca. 140 systembeskrivelser for de tre divisioner og jeg kiggede på ca. 10 fra hver division - i alt ca. 40 systembeskrivelser. Af de 40 jeg skimmede igennem, var der engelske gloser og udtryk i ca. hver 4. (25%). Jeg kan sagtens have overset noget, da det bare var et hurtigt kig ned over systemkortet.

Det var udtryk som: Weak2, WeakMulti, Off-shape, May be weak, Strong with.., GF/NF, Denies .., Negative Free Bids, Any solid suit... og enkelte andre.

Jeg tror nu ikke at gloserne har voldt hverken problemer eller forståelses udfordringer hos modparten, men omvent tror jeg heller ikke, som Søren Justesen åbenbart tror, at de er udfyldt med engelse gloser for at provokere modparten.

 

God BBO søndag ;-)

 

Svar
 

Nu er appellen afgjort og jeg vil derfor gerne komme med følgende betragtning.

At man opgiver at der spilles precision efter MODSTANDERNES 1klør åbning betyder at man systematisk med fordelingen 4-4-0-5 indmelder 1ruder. At det kan foretages på en renonce bør fremgå meget mere klart af systemkortet end Sonny har lagt op til.

Held og lykke i oprykningskampen.

 

Mvh...Ole

Svar
 

Hej Ole

En oprykningskamp som vores modstandere d.d. har trukket sig fra. afventer TUK's afgørelse

vh/Karsten

Svar
 

Kære Karsten

Kunne du uddybe disse oplysninger?

Hvorfor har modstanderne trukket sig?

Hvad er det for en TUK-afgørelse i i den forbindelse venter på?

Venlig hilsen

Frederik Mørk

 

Svar
 
Svar
 

Kære Karsten

Jeg korrigerer lige det......negersprog (kaldte man det vist i gamle dage), som jeg qua en slåfejl kom til at anvende, idet jeg fortsat er interesseret i, om du kunne uddybe din mail lidt nærmere:

 

Kunne du uddybe disse oplysninger?

Hvorfor har modstanderne trukket sig?

Hvad er det for en TUK-afgørelse I i den forbindelse venter på?

 

Venlig hilsen

Frederik Mørk

Svar
 

Kære Frederik!

Jeg synes, du gjorde det helt fint i første omgang.

Men jeg er også spændt på svaret på dine spørgsmål. Især hvordan TUK kommer ind i billedet.

mvh hg

Svar
 

Jeg er ikke meget klogere end jer

Vi har modtaget en mail fra forbundet, hvor de bare meddeler, at vores modstandere ikke kan stille hold, og hvad det skal betyde vil blive drøftet i TUK,

 

vh/Karsten

Svar
1 2
 

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn