Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Forslag til bridge-portal

Forslag til bridge-portal

emailnotifikationer
 
 

Bare lige en idé, som er opstået ud fra egne behov:

 

Kunne det være en idé om man på DBF's hjemmeside havde en oversigt over hvilke klubber der findes i ens nærområde, hvilke ugedage de spiller, og evt. lidt om klubbens (ambitions-)niveau?

 

Er det en service som kan leveres uden millionudgifter til IT-leverandører?

 

Det ville hvert fald være en rigtigt god service for folk, der søger en klub at spille i, men som ikke allerede er vidende.

 

Svar

Svar

 
 
 

Hej Søren 

Det du efterlyser er da opfundet, hvis du går ind på Bridge.dk derefter tryk på fanebladet klubinfo så får du en menu i venstre side, tryk på den der hedder klubber i Danmark derefter kan du trykker på dit distrikt og vupti så kommer alle klubber under DBF som også oplyser spilledage.

Jeg har lige brugt den for at se hvor mange klubber i mit distrikt der ikke bruger Klubmedlem som betegnelse for et medlem som er primær medlem i en anden klub, i mit distrikt er der 6 klubber som bruger betegnelsen Sekundæ rmedlem, 7 klubber der slet ikke fortæller hvad det koster at være medlem af deres klub, så bliv ikke skuffet når du søger klub du kunne tænke dig at besøge at der mangler pris på hvad det koster, telefonen er jo opfundet men nogle klubber glemmer at få fjernet det fastnummer som står på hjemmesiden,når det bliver nedlagt til fordel for et mobilnummer.

Hilsen 

Ole 

Svar
 

Hej Ole

Du har da helt ret - man kan jo også være sin egen søgemaskine en gang i mellem, i stedet for at lade dovenskaben råde.

 

Men så lige en positiv opfordring til klubberne rundt omkring til at bruge DBF's hjemmeside lidt bedre og holde data vedlige. Kunne jo være det gav et par nye medlemmer.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn