Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » BC3 og BAM

BC3 og BAM

emailnotifikationer
 
 

Vi arrangerer en BAM turnering i klubben, der starter på tirsdag:

 

1. Kan det passe at vi ikke kan spille 2 kampe pr. aften*? De to kampe kommer i hvert fald ikke frem som de burde (når man overfører startdata til hjemmesiden)

2. Kan det passe at man ikke kan få beregnet handicap i BAM?

 

*Da jeg ikke fik det ønskede resultat, har jeg arrangeret at vi spiller fiktiv mandag aften med 16 (2x8) spil og på tirsdag spiller vi så yderligere 16 spil på vores klubaften. 

 

Asger

Bridgeklubben HCØ

Svar

Svar

 
 
 

Hej.

 

ad 1: Selvfølgelig kan man det. Gør sådan her

 

I er 8 hold og vil spille alle mod alle, 2 kampe pr. aften. Det er 3½ spille aften. Opret en 4-sektioners turnering (for det er jo det i skal bruge).

 

Vælg din 8-holds skifteplan. BC "ved" at den har 7 runder. Dem fordeler du 2+2+2+1 i de 4 sektioner. Hvad i vil lave på den halve spilleaften som bliver tilovers er en anden sag.Starte på en ny turnering, måske?

 

Opret herefter med 14 spil pr. kamp, 2 halvlege.. Virker fint her hos mig.

 

Den turnering du har oprettet vil i øvrigt virke, men hold da op nogle forvirrende spilletidspunkter og sektionsopdelinger du har angivet.

 

 

ad 2) Ingen HAC og ingen multi i BAM.

 

 

Forklaring : BAM er i bund og grund en 2-bords parturnering. Multi og hold-HAC er imp baseret. Det giver ingen mening at blande parresultater sammen med noget som er beregnet til imp-baseret holdudregning. Derfor er multi og HAC med fuldt overlæg slået fra i BAM.

 

På lang sigt har jeg ambitioner om at smide resultaterne fra en BAM hold igennem PAR-udregneren så man i tillæg til hold-slutstillingen med BAM score får en PAR-slutstilling a la...

 

Par 1, hold 2: 67,89 %

par 2, hold 7: 56,78%

osv.

 

Det træder så i stedet for multien og giver os turneringens resultater som en par-turnering... og det kan par-handicap beregnes. Det kommer ikke lige med det første :)

 

m.v.h Lars

 

 

 

Svar
 

Tak for hjælpen, Lars!

Det prøver jeg!

Vi glæder os til handicap-beregning i BAM også :)

Svar
 

Hej Lars

 

Det der forvirrer er:

På hjemmesiden fremgår ikke de enkelte kampe. Kun de 4 sektioner.

Derfor lavede jeg 7 sektioner med 16-spils kampe i stedet. Så fik jeg vist det på hjemmesiden, som det plejer at se ud.

 

I Bridgecentral ser det ud til at virke fint. Her kan jeg også få en startliste for begge kampe på tirsdag :)

 

http://resultater.bridge.dk/template/resultater.php?filename=1145/MT10GT17.XML&tournament=10&section=14

 

Dbh. Asger

Svar
 

Det går ikke så godt for os (mig?) med den BAM i HCØ. Vi indtaster medlemsnumre, hver gang vi sætter os til bordet: Det har givet os en blandet startliste og 2. halvleg er uden resultater i begge kampe på hjemmesiden. Jeg har kontaktet support, men har ikke fået noget svar endnu.

 

http://resultater.bridge.dk/template/startliste.php?filename=1145/MT10GT17.XML&tournament=10&section=1

 

http://resultater.bridge.dk/template/multihold_bordresultater.php?filename=1145/MT10GT17.XML&tournament=10section=1&round=2&half=2

 

http://resultater.bridge.dk/template/multihold_bordresultater.php?filename=1145/MT10GT17.XML&tournament=10section=1&round=1&half=2

 

Resultaterne ser ikke helt forkerte ud. Jeg vil prøve at samle det i et regneark i HCØ i morgen. Så jeg har noget at støtte mig til.

 

Dbh. Asger

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn