Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Uigennemtænkt regelændring

Uigennemtænkt regelændring

emailnotifikationer
 
 

Hej alle,

Jeg må sige jeg er skuffet over den sidste regelændring, hvor vi nu skal deles om en meldekasse der skal gå rundt. Alt sammen for at undgå  utilstrækkelige meldinger og meldinger uden for tur. Ændringen virker uigennemtænkt, sløset og som et angreb på seriøse spillere. Mine klagepunkter er:

 

1) Mit kompendie på 256 sider over aftaler når modstanderne melder utilstrækkeligt er nu værdiløst.
2) Når man spiller med skærme, hvordan skal man så få meldekassen hele vejen rundt?
3) Det er tilladt kun at tage et meldekort op af boksen pr. melding, hvis man gør det konsekvent. Det er der ikke taget højde for i de nye regler.

Hvis man endelig vil lave nye regler, så skulle man have lavet en regel om "Utilstrækkelig spilføring", så jeg fx ikke mister handicap hver gang min makker spiller en kontrakt ned.

Mvh Ole Berg

Svar

Svar

 
 
 

Kære Ole

Nej, jeg hopper (heller) ikke på den historie, for jeg er da opmærksom på, at vi netop er kommet ind i forårsmåned nr. 2.

Jeg har imidlertid også lige hørt, at togpersonalet indenfor DSB danser rundt nede på togskinnerne på Sjælland i stedet for at passe deres arbejde, men dette skulle - utroligt nok - være en sand historie.

Mvh Frederik Mørk

Svar
 

Hej Ole

 

Jeg er enig i, at de nye regler kan give nogen udfordringer i forhold til spil med skærme. Melding uden for tur er jo i praksis ikke muligt, når man spiller med skærme. Og utilstrækkelig melding kan også rettes uden at give makker ubeføjede oplysninger, hvis rettelsen sker, inden slæden skifter side. Så jeg håber, at spil med skærme vil være undtaget fra den nye regel.

 

Hvis reglen også gælder spil med skærme, kan man let lave et lille hul i hver side af skærmen, så meldekassen kan skifte side.

 

mvh Morten Henningsen, DBf 

 

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn