Bridgeforlaget

Debatforum

Forum » Debat » Man undres godt nok over resultatformidlingen ifm. divisionsturningen

Man undres godt nok over resultatformidlingen ifm. divisionsturningen

emailnotifikationer
 
 

Hvordan kan resultatet efter første halvleg i kamp 9 ikke være online kl 17:25 fra to af fire divisioner? Det er da ikke grundforskning når der regnes på for at sammenstille 12 x 20 spil.

Man undres godt nok ...

Svar

Svar

 
 
 

Hej Ib

Hvis (næsten) alt går som planlagt, så virker tingene hurtigt. Men du kan vel næppe være uvidende om, at rigtig mange detaljer og frivillig arbejdskraft skal fungere - præcis - som planlagt, hvis en turneringsarrangør skal levere den optimale service.

En turneringsafvikling består af flere kæder af sammenhængende processer, og en mindre forstyrrelse eller afvigelse i én kæde kan - ikke sjældent - få betydning i andre af kæderne undervejs. Derfor burde det ikke være svært at forstå, at en forsinkelse som den aktuelle kan have mange "fædre", hvoraf flere af dem utvivlsomt er blevet samlet op af kyndige hænder, men det er ikke altid, at en forsinkelse kan indhentes, når den først er indtruffet.

For kamp 9 i dag har jeg ingen konkret viden om håndtering af uregelmæssigheder, der kunne have forsinket resultatformidlingen.

Venlig hilsen

Henning Mikkelsen, IT-bagvagt for Divisionen i denne weekend.

Svar
 

Svaret er, som det har været hele sæsonen: BC3 er lavet så ringe, at det lægger beslag på tiiimer af turneringsledernes opmærksomhed at få resultaterne samlet sammen og bragt videre. Programmet er helt håbløst.

JUF, ikke involveret denne gang...

Svar
 

Jeg var en af resultatformidlerne. Det er simpelthen mere besværligt end man forestiller sig. Man kan ikke rigtig nå at få alle resultaterne op inden 2. halvleg er godt i gang (vi skal fange folk der glemt at lukke bridgematen, vi skal fange resultater som ikke er blevet overført fra bridgematen til bridgecentral, vi skal vente på at der bliver beregnet multi og handicap, og til sidst skal vi trykke på en knap – og så går der 10-20 minutter). Undervejs prioriterer vi at kontrollere om folk har sat sig rigtigt til 2. halvleg, inden vi fortsætter med resultatformidlingen. Det skete to gange i løbet af weekenden at vi fangede nogen der sad forkert – begge gange uden at spillet blev ødelagt. Når det er klar, fortsætter vi med resultatformidlingen. Den kan derfor sagtens være forsinket til midt ind i 2. halvleg.

I de længere pauser kan vi prioritere resultatformidlingen i pausen, og så tager det typisk "kun" tre kvarter.

Svar
 

Tak for kommentarerne. Jeg er på ingen måde efter de frivillige og turneringslederne. De gør et fremragende stykke arbejde for at vi andre kan spille bridgeturninger.

@Jens: Selvfølgelig skal I prioritere afviklingen af den igangværende turnering over resultaterne, så ingen brok herfra mod det.

Men og nu kommer mit men, jeg forstår simpelthen ikke at det kan tage så lang tid for bridgecentralen (når først alle data er i hus og vi alle lærer at taste alle spil ind inden bordet forlades :-) ) at lave holdopgørelser fra 4 divisioner med 12 borde i hver og uploade resultatet til bridge.dk.

Svar

Log ind for at skrive...

 
Medlemsnummer 
Efternavn